Tuorein sisältö

Escape From Tarkovin kehittäjä vastasi pelaajien antamaan kritiikkiin

28.04.2024 klo 11.00 | Luettu: 1066 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme eilen, kuinka Escape From Tarkovin kehittäjien tekemät muutokset peliin saivat pelaajat nousemaan vastarintaan. Syynä oli uuden pelitilan lisääminen mukaan, joka ei kuulunutkaan varhaisten ostajien ostamaan pakettiin, jonka luvattiin alun perin sisältää kaikki tulevatkin laajennukset.

Battle State Games julkaisi aiheesta lisätietoja Redditissä, jossa kerrotaan, että uusi pelitila ei ole DLC. Näin ollen se ei lukeudu varhaisten sijoittajien ostamaan pakettiin. Alun perin paketin kerrottiin sisältävän kaikki tulevat DLC:t, mutta uusi pelitila ei ole DLC. Lisäksi kehittäjät kertovat, että PvE-tila sijaitsee erillisissä palvelimissa eikä siellä ole tarpeeksi resursseja, jotta kaikki pelaajat pääsisivät sinne.

Kritiikistä johtuen kehittäjät ovat päättäneet, että entisen kalleimman Edge of Darkness -paketin haltijat pääsevät käsiksi PvE-tilaan maksutta pelin virallisen julkaisun yhteydessä. Lisäksi kehittäjät antavat kovemman alennuksen, mikäli pelaaja haluaa päivittää EoD-version nykyiseen kalliimpaan Unheard-versioon. Jatkossa päivity maksaa 47,50 euroa plus verot. Ne jotka ehtivät päivittämään version aiemmalla kalliimmalla hinnalla saavat Left Behind Edition -paketin avaimen, jonka voi antaa halutessaan vaikka kaverille.

Reddit-keskustelun mukaan pelaajat eivät vieläkään niele kehittäjien vastauksia, vaan taisto ja tyytymättömyys näyttää paistavan edelleen pelaajien kommenteissa.



V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... Epicin uudet ilmaisp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova