Tuorein sisältö

Dwayne Johnson vahvistaa Shazamin olevan tulossa

19.08.2014 klo 11.40 | Luettu: 2903 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnson ei ollut varma vuonna 2007, haluaako hän näytellä Kapteeni Marvelia (Captain Marvel), vai kyseisen supersankarin arkkivihollista Mustaa Adamia (Black Adam). Kysyttyään faneilta neuvoa, hän päätti näytellä Mustaa Adamia, mutta leffa peruttiin.

Sarjakuvasankari Kapteeni Marvel ei ole Marvel-hahmo*, vaan DC-hahmo. Kun nuori poika sanoo "Shazam", hänestä tulee aikuinen mies, jolla on Salomon, Herkuleksen, Atlasin, Zeuksen, Akilleksen ja Merkuriuksen voimat. Vuonna 2012 hahmon nimi muutettiin virallisesti Shazamiksi todennäköisesti selvyyden vuoksi.

Dwayne Johnson ei ole varma vuonna 2014, haluaako hän näytellä Shazamia vai Mustaa Adamia.

Hän on kertonut tämän Herculeksen lehdistökiertueella. Mustaa Adamia hän kuvailee yhdeksi suosikkihahmoistaan. Johnson lupaa antaa valitsemalleen roolille kaikkensa.

Siitä ei ole kauaa, kun Johnson kertoi tekevänsä yhteistyötä DC:n kanssa tänä vuonna. Monien huhujen mukaan kesän 2016 "nimeämätön DC-elokuva" on Johnsonin tähdittämä Shazam. Johnsonin identiteettikriisi kenties selittää sen, miksi virallista julkistusta odotetaan yhä.

DC:n elokuvauniversumin ensimmäinen leffa on Man of Steel ja toinen tulee olemaan Batman v. Superman: Dawn of Justice. Jos Shazam on kolmas, se on kutakuinkin yhtä rohkea veto kuin oli se, että Marvel otti riskin Thor ja Captain America -elokuvilla.

*Selvennys: DC:n Captain Marvel ei ole Marvel-hahmo, mutta myös monet Marvel-hahmot ovat käyttäneet nimeä Captain Marvel. Uusin heistä on entinen Ms. Marvel eli Carol Danvers.

Lähde: USA Today

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pixarin lykätty leff... Annie Lennox julkais... >

Keskustelut (2 viestiä)

Atuin

19.08.2014 klo 14.07

Ei ollutkaan siitä leffasta missä Shaq on pullon henki 0/5
lainaa
ainajäljes

19.08.2014 klo 17.50

Vin Diesel > Dwayne = Marvel > DC
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova