Tuorein sisältö

Syntetisaattoriduo Modem julkaisi 'Megalomanian'

26.04.2024 klo 12.50 | Luettu: 406 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tytti Roton ja Ville Valavuon muodostama syntetisaattoriduo Modem on julkaissut tänään perjantaina "Megalomania"-nimisen debyyttialbuminsa.

Elokuvia ja Luxuria-vinyylisingleillä ja Ilona Lehtosen ohjaamilla elokuvallisilla musiikkivideoilla kiinnostusta herättänyt kaksikko käsittelee ensimmäisellä pitkäsoitollaan suurudenhulluuden oireita ja ilmentymiä; ahneutta ja liiallisuutta, ihmisen julmuutta ja välinpitämättömyyttä muita lajeja kohtaan.

Kappaleet sivuavat esimerkiksi eurooppalaisen kolonialismin historiaa ja valikoivaa muistia, self help -kirjallisuutta sekä eläintuotannon karua todellisuutta. Musiikillisesti albumilla yhdistyvät varhainen Depeche Mode, New Order, italo-disco sekä 1980-luvun elokuva- ja videopelisoundtrackit.

Megalomania-albumi julkaistaan aiempien Modem-levyjen tapaan yhtyeen oman Modem Age Records -levymerkin kautta. Levyn julkaisua juhlitaan Helsingin Kuudennella Linjalla perjantaina 3.5.2024.

Modem on nähtävissä livenä kesällä mm. Turun Kesärauhassa, Seinäjoella Provinssissa, Ruisrockissa, Sulkavalla Ihmemaassa sekä Kerafesteilla Espoossa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Reino Nordin julkais... UMK24-suosikkiduolta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova