Tuorein sisältö

Mustaine halusi minut töihin ilmaiseksi, toteaa Megadethin ex-rumpali

17.04.2015 klo 22.04 | Luettu: 1986 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Megadeth-rumpali Nick Menza on tuoreessa haastattelussa (Caleb Smith/"The Sick Room") kertonut Dave Mustainen olleen alkuvuodesta yhteydessä mutta Menzan mukaan hänen olisi pitänyt soittaa uudella levyllä "ilmaiseksi".

Mustaine kysyi miestä takaisin bändiin mutta tammikuussa käydyt keskustelut eivät johtaneet toivottuun lopputulokseen.

-Mustaine ei halua maksaa kenellekkään, se on minun mielipiteeni. En kokenut saavani osakseni minkäänlaista arvostusta, 'et ole sen arvoinen'. Kurjaa että kaikki johtui rahasta. Mutta, en tee duunia ilmaiseksi. Lisäksi, heidän tarjouksensa oli suorastaan naurettava. Lopulta minulle ei luvattu mitään.

Menza toteaa tavanneensa Mustainen ja Ellefsonin ja kolmikko jamitteli viikonlopun ajan. Kolmantena päivänä työstettiin jo uutta biisiä. Menzalle puhuttiin tyyliin 'olet jälleen bändissä, lehdistötiedote julkaistaan seuraavaksi'. Menza oli vaatinut kuitenkin asiat paperille, jotta homma olisi virallista. Rumpali yllättyi saadessaan eteensa kaksikon ehdotuksen - rahaa tulisi vasta kiertueen alkaessa!

Hanke kuivui lopulta kokoon. Varsinaista neuvottelua (rahasta) ei ollut sillä ensimmäistä ehdotusta ei muutettu. Lopulta Menza ei saanut enää kumppanuksiin yhteyttä.

Menza toteaa myös Marty Friedman-kuvion olleen tammikuussa keskustelujen alla.

Menza, Friedman sekä Mustaine ja Ellefson tapasivat ja keskustelivat mahdollisuudesta tehdä kiertue ja albumi. Marty ei tuossa tilanteessa vastannut suuntaan tai toiseen mutta Menza oli hetki leikissä mukana. Lopulta Friedman jättäytyi suosiolla Mustainen kelkasta ja Menzan neuvottelut hyytyivät ennen aikojaan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pink Floydin Roger W... Bill Ward: "En tiedä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova