Tuorein sisältö

Vihatusta Coca-Cola-mausta elokuva

28.04.2015 klo 19.05 | Luettu: 2984 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Coca-Cola tykkäsi kyttyrää, kun Pepsi kasvatti markkinaosuuttaan 80-luvulla. Coca-Colan reseptiä päätettiin muuttaa. Osa Coca-Colaa suosivista kuluttajista piti muutoksesta, mutta osa raivostui. Jotkut kokivat muutoksen amerikkalaisuuden vastaiseksi teoksi.

Vanhalla reseptillä tehdyt limut myytiin nopeasti loppuun samaan aikaan kun uusikin versio myi. Pari kuukautta myöhemmin markkinoille saapui alkuperäisellä reseptillä tehty Coca-Cola Classic, jonka myynti alkoi erittäin vahvasti. Samana vuonna - 1985 - esiteltiin myös menestysresepti Coca-Cola Cherry.

Yleisen mielipiteen mukaan tarinan opetus on se, että ei pidä muuttaa sitä, mikä ei ole rikki, mutta ehkä sekin pitää paikkansa, että kaikki julkisuus on hyvästä.

Thomas Oliver on kirjoittanut tapauksesta kirjan The Real Coke, The Real Story. Paul Wernick ja Rhett Reese kirjoittavat kirjaan perustuvan elokuvan. Wernick & Reese ovat kynäilleet yhdessä mm. leffat Zombieland ja Deadpool.

Ehkä näemme 30 vuoden päästä elokuvan maksullisista modeista?

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Motörhead Suomeen it... Black Sabbath lopett... >

Keskustelut (1 viestiä)

pojffdopkjfdf

28.04.2015 klo 19.16

No ehkäpä oli liikaa odottaa että zombi-, vampyyri- ja muista villityksistä mentäisiin johonkin muuhun kuin puolidokumentaaritulvaan
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova