Tuorein sisältö

Gene Simmons puhuu bisneksestä - koskaan ei ole tarpeeksi

06.09.2008 klo 10.47 | Luettu: 2350 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

BusinessWeek.comin haastattelussa Kissin Gene Simmons on puhunut bisneksestä. Kysymykseen pitääkö mies itseään enemmän rokkitähtenä kuin yrittäjänä, vastaus on selvä:

- Se on mielenkiintoinen kysymys, yksinkertainen vastaus on molempia. Kukaan ei tee pelkästään yhtä juttua. Yrittäjän ja kaikkien muiden ero on kyky tehdä rahaa. Olen yrittäjä sanan perinteisessä merkityksessä. Teen paljon asioita ansaitakseni rahaa, myös Kissin ulkopuolisia juttua.

- Kun aloitimme Kissin kanssa, huomasimme t-paitojen ja muun ei-musiikillisen kaman tuovan merkittäviä summia rahaa. Kissistä tuli pian monipäinen hirviö. Rokkibändistä tuli brändi. Nykyään meillä on 3000 lisensoitua tuotetta, kondomeista hauta-arkkuihin...

- Sain oppini USA:n kaduilta. On tärkeää pitää jalat maassa. Luotan vaistooni. Minulla pitää olla henkilökohtainen fiilis myymästäni tuotteesta. Älä tuhlaa rahojasi vieraisiin asioihin - ehkä olen siinä mielessä konservatiivinen.

- Koskaan ei ole tarpeeksi. Ei kannata asettaa itselleen raja-aitoja. Raha ei pelkästään ole se juttu - tärkeintä on sen hankkiminen, ei itse lopputulos.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matti ja Mervi sekä ... Gunnareiden Chinese ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lehtonen

Rekisteröitynyt 28.02.2008

07.09.2008 klo 13.11

kova sälli
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova