Tuorein sisältö

Gunnareiden Chinese Democracy on hyvä albumi - toteaa Slash

06.09.2008 klo 11.14 | Luettu: 10953 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

VanityFair.de haastatteli ex-Guns N' Roses-kitaristia Slashia, mieheltä kysyttiin myös Gunnareiden ikuisuusprojektin Chinese Democracy-albumin tunnelmista. Slash on nimittäin perehtynyt asiaan jo perusteellisesti.

- Kertoakseni totuuden, olen jo kuullut albumin. Ensin ajattelin etten kuuntele materiaalia ennen sen julkaisua mutta sitten joku antoi minulle cd:n ja päätin testata tyyliin "annetaan Axelille mahdollisuus". Se on erittäin hyvä levy. Se kuulostaa erilaiselta kuin alkuperäinen Gunnari mutta se on hieno näyttö Axl Roselta. Nyt ymmärtää, mihin suuntaan Axl oli jo tuolloin vuosia sitten matkalla. Se on levy, jollaista alkuperäinen Guns N' Roses ei olisi voinut tehdä. Samalla se osoittaa Rosen todelliset kyvyt. Oikeastaan albumin kuunteleminen oli minulle helpotus.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gene Simmons puhuu b... Raimi ja Maguire Spi... >

Keskustelut (9 viestiä)

JanneL

06.09.2008 klo 15.38

Saas nähdä joutuuko Dr. Pepper lunastamaan lupauksensa, jos tuo levy nyt sattumalta julkaistaisiinkin tämän vuoden puolella.
lainaa
Juhza

Rekisteröitynyt 02.12.2007

06.09.2008 klo 19.59

JanneL kirjoitti:
Saas nähdä joutuuko Dr. Pepper lunastamaan lupauksensa, jos tuo levy nyt sattumalta julkaistaisiinkin tämän vuoden puolella.
Mikäs tämä lupaus nyt taas olikaan?
lainaa
JanneL

06.09.2008 klo 22.00

Juhza kirjoitti:
Mikäs tämä lupaus nyt taas olikaan?


Ilmainen Dr. Pepper jokaiselle USA:ssa olevalle (poislukien bändin entiset jäsenet), mikäli levy julkaistaan tämän vuoden puolella.
lainaa
Lak

07.09.2008 klo 20.24

Sehän oli Mountain Dew?
lainaa
AXLFAN4LIFE

01.10.2008 klo 06.17

NO EI TODELLAKAAN OLLUT MOUNTAIN DEW! MISSÄ NÄÄ ASUT, TYNNYRISSÄKÖ?
lainaa
ÖrmyKörmy

16.11.2008 klo 13.40

Kyllä se oli Dr. Pepper eikä Dew...
Vitut Slash on mitään tommosta menny sanomaan.
lainaa
jore

21.11.2008 klo 04.45

Aika täydellistä mainosta gunnarströmin uudelle levylle..taitaa olla suoraan axelin pr-managerin kynästä tai sitten silinterihatulle luvattu ainakin puolet levytuloista jos tosiaan noin sanonut
lainaa
chin

03.12.2008 klo 10.35

"Aika täydellistä mainosta gunnarströmin uudelle levylle..taitaa olla suoraan axelin pr-managerin kynästä tai sitten silinterihatulle luvattu ainakin puolet levytuloista jos tosiaan noin sanonut"

Joo tosi hienoo spekulointia hei!

Tai entäpä jos hän vain tykkäsi levystä?
lainaa
MrBrownstone

26.12.2008 klo 09.37

Guns N' Roses aikoo haastaa limsajätti Dr. Pepperin oikeuteen fiaskoksi päätyneestä mainostempusta.

Dr. Pepper lupasi aikoinaan jokaiselle amerikkalaiselle ilmaisen tölkin limsaa, jos Guns N' Roses saa julkaistuksi vuosikausien ikuisuushankkeensa Chinese Democracy -albumin tänä vuonna.

Bändi julkaisi levyn ja Dr. Pepper tarjosi faneille kotisivuillaan kuponkia, jolla saa noudettua ilmaisen limun rekisteröitymistä vastaan. Koska aikaa oli vain yksi päivä, sivusto ruuhkautui täysin.

Rolling Stone -lehden mukaan laulaja Axl Rosen lakimies Alan S. Gutman otti yhteyttä juomafirmaan suivaantuneena ja väitti koko ilmaisjuomajutun olleen pelkkä mainostemppu, jolla haluttiin huijata kuluttajia. Lisäksi bändin maine kärsi Dr. Pepperin tempusta, sillä se pilasi hartaasti odotetun albumin julkaisupäivän.

Bändi vaatii nyt Dr. Pepperiltä julkista anteeksipyyntöä niin heiltä kuin kansalaisilta, joita se huijasi.
Dr Pepperin lupaus ilmaisista limuista kaikille kansalaisille vastineeksi uudesta Guns N' Roses-albumista on saanut kitkerää jalkimakua. Dr Pepper sai Guns N' Rosesin lakimiehet peräänsä yhtiön epäonnistuessa toimittamaan kaikille halukkaille maksuttomia juomia. Torstaina mediatiedot kertoivat Axl Rosen lakimiehen lähettäneen Dr Pepperin suuntaan vihaisen kirjeen, jossa vaadittiin yhtiötä pitämään lupauksensa ja esittämään julkisen anteeksipyynnön asiakkailta - yhtiö oli myös ilman lupaa käyttänyt kampanjassaan Gunnarien nimeä
New York Timesille Dr Pepperin kommentti oli selkeä. Yhtiö teki suuren ponnistuksen jakaessaan netin kautta juomaan oikeuttavia kuponkeja. Dr Pepperin mukaan yhtiön saama vastine ilmaisista näytteistä ylitti kaikki odotukset. Gunnarikampanja oli yksi yhtiön parhaista ja menestyneimmistä ilmaiskampanjoista.
Olemme tyytyväisiä pystyessämme tyydyttämään niin monen Dr Pepper-fanin janon.
Gunnarien lakimiesosastolta todetaan osapuolien yrittäneen neuvotella keinoista ilmaisten juomien jakamiseksi. Tarkoitus oli päästä "kaikki voittavat"-tilanteeseen.
Gunnarit, Dr Pepper ja kansalaiset voisivat sanoa projektin onnistuneen. Neuvottelut kuitenkin kaatuivat. Gunnarien puolelta syyllistä ei tarvitse kaukaa etsiä.
Dr Pepperin näkökanta oli, että vain Dr Pepper voittaa kyseisessä diilissä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova