Tuorein sisältö

King Kong ja Godzilla ovat vahvistetusti mukana seuraavassa MonsterVerse-leffassa

26.08.2022 klo 14.00 | Luettu: 1024 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Godzilla vs. Kongin jatko-osalla ei ole vielä nimeä, mutta yksi mahdollisuus on Godzilla <3 Kong (ei oikeasti).

Virallisen juonikuvauksen mukaan kaikkivoipa Kong ja pelätty Godzilla kohtaavat seuraavaksi valtavan, tuntemattoman uhan, joka on kätketty maailmaamme. Pelissä on Kongin, Godzillan ja ihmiskunnan olemassaolo. Eeppinen leffa palaa Skull Islandille ja pidemmälle, paljastaen lisää näiden titaanien historiasta: muinainen taistelu sitoi ihmisten ja titaanien kohtalot toisiinsa pysyvästi.

Teoria Maan ontosta sisuksesta on totta edellisen leffan mukaan, joten sieltä se uhka saapuu. Ensi-ilta on 15. maaliskuuta 2024. Adam Wingard jatkaa ohjaajana.

Vuoden 2019 Godzilla: King of the Monsters floppasi, joten MonsterVerse-jatkumo olisi saattanut jäädä siihen, ellei studio olisi hätäillyt ja ehtinyt aloittaa Godzilla vs. Kongin kuvauksia. Godzilla vs. Kong ylitti odotukset teattereissa, vaikka sitä esitettiin samaan aikaan Yhdysvaltain HBO Maxissa, joten vihreää valoa sai sekä jatko-osa että nimeämätön tv-sarja, joka kertoo erään Godzillan taistelun seuraamuksista. Tv-sarjaan on kiinnitetty mm. Kurt Russell ja hänen poikansa Wyatt Russell.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Boys -sarja värv... Supertähti 50 Centin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova