Tuorein sisältö

Näytelty Masters of the Universe -elokuva on virallisesti tulossa vuonna 2026

02.05.2024 klo 14.30 | Luettu: 983 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Amazon ja Mattel kertovat, että uusi näytelty Masters of the Universe -elokuva saapuu isolle kankaalle kesäkuussa 2026.

Setämiehiä sorretaan taas, sillä uusi elokuva kehtaa sormeilla rakastettua mytologiaa (kuten kaikki aiemmat versiot; jopa 80-luvun piirretty muutti kaiken verrattuna ensimmäisiin sarjakuviin). Elokuva esittelee 10-vuotiaan prinssi Adamin, joka rysähtää Maahan avaruusaluksella Teräsmiehen tyyliin. Hän menettää taikamiekkansa, joka on hänen ainoa siteensä kotiplaneetta Eterniaan.

Kymmeniä vuosia myöhemmin Adam palaa Eterniaan taistelemaan pahan Skeletorin joukkoja vastaan. Hänen on ratkaistava menneisyyteensä liittyvät mysteerit, ennen kuin hänestä voi tulla universumin voimakkain mies: He-Man.

Ohjauksesta vastaa Travis Knight, joka on yksi Laika-animaatiostudion omistajista ja näytellyn Bumblebee-elokuvan ohjaaja. Käsikirjoituksen uusimmasta versiosta vastaa Laika-mies Chris Butler, joka on tehnyt Knightin kanssa mm. animaatiot Kubo ja samuraiseikkailu (Knight ohjasi) ja ParaNorman (Butler ohjasi).

Jos leffa oikeasti valmistuu 2026, se ehti olla työn alla 19 vuotta eri tiimien toimesta. Uusimmat kolme Masters-animaatiota (She-Ra mukaanlaskien) tuottanut Netflix oli vähällä tehdä leffan viime vuonna, mutta budjetista ei päästy yksimielisyyteen, joten lelutalo Mattel liittoutui Amazonin kanssa.

Kuvassa on vuoden 1987 versio.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Olli Haloselle riitt... Käärijän Böle Arenan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova