Tuorein sisältö

Disney kehittelee Indiana Jones -aiheista tv-sarjaa

09.11.2022 klo 14.10 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Harrison Fordin Indiana Jones -uran päättää ensi kesänä valmistuva viides elokuva, jolla ei ole vielä nimeä. Fordilla on ikää lasissa 80 vuotta, mikä ei varsinaisesti ole este, sillä viidennen Jonesin jälkeen hänet nähdään kahdessa Marvel-elokuvassa. Hatun ja ruoskan hän kuitenkin jättää kaappiin vahvistetusti.

Disney+ -palvelua varten kehitellään Indiana Jones -aiheista tv-sarjaa. Projekti on varhaisessa vaiheessa: sisäpiirilähteiden mukaan Disney ja Lucasfilm ovat aktiivisesti väläytelleet sarjan mahdollisuutta potentiaalisille kirjoittajille.

Sarjan suunta saattaa siis riippua kirjoittajastakin. Muutamia huomioita:

90-luvulla tehtiin jo sarjaa Indiana Jones Junior (The Young Indiana Jones Chronicles, kuvassa), joka kertoi Indyn lapsuudesta ja nuoruudesta. 90-vuotias Indy toimi kertojana ja Ford vieraili sarjassa kertaalleen 50-vuotiaana Indynä.

Indiana Jonesin poika on yritetty esitellä kertaalleen, mutta Mutt Williams ei faneja innostanut.

Tähän tietoon viidennessä elokuvassa nähdään takaumia, joissa Ford nuorennetaan digitaalisesti nykytyyliin. Takaumat eivät siis voi esitellä uutta Indyn näyttelijää, joka voisi jatkaa tv-sarjassa.

Indiana Jonesin maineikkaimmat seikkailut tapahtuvat maailmansotien aikoina. Jos viides leffa yrittää esitellä tv-sarjan arvoisen uuden hahmon, jonka vanha Indy tuntee (esim. Phoebe Waller-Bridge näyttelee Indyn seikkailevaa kummityttöä), tulokas on jumissa 1970-luvulla.

Vuosien varrella on väitetty, ettei Indystä tehdä uutta James Bondia, koska Ford on ainoa oikea Indy, mutta sehän nyt on sanahelinää, vaikka fanit sitä mieltä olisivatkin.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bile-Dani poistui ta... Kun viikkobudjetti p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova