Tuorein sisältö

Marvelin The Marvels lykkääntyy jälleen, mutta juliste lohduttaa

17.02.2023 klo 22.10 | Luettu: 894 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Marvels on jatkoa Captain Marvel -elokuvalle, Captain Marvelin fanitytöstä kertovalle Ms. Marvel -sarjalle ja myös WandaVision-sarjalle, joka esitteli aikuisen version Monica Rambeausta. Monica nähtiin pikkutyttönä Captain Marvel -leffassa. Sarjakuvissa hän on yksi monista Captain Marvel -nimen käyttäjistä.

He kolme poseeraavat The Marvels -julisteessa. Kuten Ms. Marvel -sarja vihjasi lopussa, sankarit vaihtavat paikkoja käyttäessään voimiaan. Heidän on selvitettävä, mistä tämä johtuu.

Julisteessa seisoo päivämäärä 10. marraskuuta. Se tarkoittaa sitä, että leffa on lykkääntynyt jälleen: tällä kertaa reilut neljä kuukautta. Alunperin leffan oli tarkoitus valmistua 11. marraskuuta 2022.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania on teattereissa. Seuraava Marvel-leffa on toukokuun Guardians of the Galaxy Vol. 3. Jos The Marvels olisi debytoinut kesällä, Marvel-fanit olisivat joutuneet odottamaan 10 kuukautta sitä seuraavaa leffaa eli Captain America: New World Orderia. Tv-sarjat toki paikkaavat aukkoja.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Evelinan uusin biisi... Hellboy aikoo flopat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova