Tuorein sisältö

The Batman -maailmaa laajentava The Penguin -sarja on tuotannossa: ensimmäinen maistiainen

14.04.2023 klo 15.15 | Luettu: 713 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Matt Reevesin luotsaama The Batman -saaga saattaa onnistua kunnianhimoisessa multimediaprojektissa, jossa yhden leffan mittaiseksi jäänyt Musta torni -saaga epäonnistui. Seuraava vaihe on The Penguin -sarja, jossa Colin Farrell jatkaa Pingviinin näyttelemistä. Pingviini pyrkii täyttämään aukon, joka jäi alamaailmaan The Batmanin tapahtumien johdosta. Reeves on vihjannut, että sarja alustaa merkittävällä tavalla seuraavaa The Batman -elokuvaa.

Myös muiden roistojen tarinoista ja Gotham Cityn poliisien sarjasta on puhuttu. Periaatteessa Reeves pyrkii luomaan modernin elokuvauniversumin, mutta tähän tietoon tarinoita yhdistää sama kaupunki ja yhtenäinen tyyli, koska DC:n sarjakuvien muita tunnelmia tutkitaan täysin erillisissä projekteissa. Myös Musta torni -saagan oli tarkoitus kertoa yhtenäinen tarina, jossa isot tapahtumat päätyvät elokuviin ja minisarjat täydentävät tarua leffojen välissä.

Mustasta tornista tuli kritisoitu floppi, mutta The Batman on kiitelty hitti ja Batmanin sivuhahmogalleria on tyylilajin suosituin. Erilliseen jatkumoon sijoittuva Pennyworth: The Origin of Batman's Butler venyi kolmeen kauteen, joten ainakin sen huomioiden Reeves saattaa onnistua.

The Penguin alkaa ensi vuonna Maxissa. HBO Max vaihtaa nimensä Maxiksi, mikä tapahtuu Yhdysvalloissa pian ja muualla viimeistään ensi vuonna.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensivilkaisu John Wi... Täyspitkä kauhuleffa... >

Keskustelut (1 viestiä)

chaodhqdogne

14.04.2023 klo 19.41

leffa oli kiva mut ei tollasta sopranosmenoa jaksa batmanfanina kauaa katella. twofacet ja ivyt olis periaattees kiva nahda omis sarjois mut ei tallases
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova