Tuorein sisältö

The Batman - Part II lykkääntyy vuodella

13.03.2024 klo 01.15 | Luettu: 962 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC:n elokuvauniversumi pistetään uusiksi pian. Virallisten tietojen mukaan tilanne ei vaikuta itsenäiseen Batman-saagaan, jonka The Batman -leffa aloitti vuonna 2022. Sen jatko-osa on yhä tulossa. The Penguin eli Pingviinin The Batman -versioon keskittyvä minisarja on jo kuvattu. Toisaalta viime vuonna paljastui, ettei The Batman -ohjaajan kehittelemä Arkham Asylum -tv-sarja sijoitu The Batman -jatkumoon vaan uuteen DC-jatkumoon.

Ja nyt The Batman - Part II on lykkääntynyt vuodella. Ensi-ilta on vasta lokakuussa 2026. Sisäpiirijuorujen mukaan tämä johtuu Hollywoodin viimevuotisten lakkojen jälkijäristyksistä.

Tulossa on myös Batman-leffa nimeltä The Brave and the Bold, joka sijoittuu uuteen jatkumoon ja esittelee uuden Batmanin. Sen ensi-iltaa ei ole asetettu, mutta oletettavasti studio ei tahdo Batmanien kilpailevan keskenään. Viime vuoden floppien jälkeen supersankarien suosio on kyseenalaistettu. Vaikka Batman olisi aina turvassa, ovatko molemmat Batmanit turvassa varmasti?

Elokuva Superman (jonka työnimi oli Superman: Legacy) aloittaa uuden DC-jatkumon kesällä 2025.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream 7 -kriisi on ... Takuuvarmaa nostalgi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

13.03.2024 klo 15.27

Ehkä saamme lopultakin tietää, mitä tapahtui Batmanin vanhemmille!
lainaa
gkspgnqknfmsms

13.03.2024 klo 16.15

kertoo vaan siita etta gunnin sarjaan ei luoteta ollenkaan vaan pidetaan tama toimivaksi alkuosaksi tunnettu mukana ja rahastetaan niin paljon kun pystytaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova