Tuorein sisältö

FUBAR 1-4: Arnold Schwarzenegger muppettina

30.05.2023 klo 21.00 | Luettu: 919 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Armed & Dane-gerous


Uusin kesken jäänyt jännäpläjäys ratkeaa puhumalla, joten kaavamaisuudessa on vaihtelua.

Kolmiodraamoja inhoan, mutta sankarittaren suunnattomuus on sujuvaa romanttisten komedioiden keskivaiheiden standardeilla. Hän tiedostaa agenttiuran varjostavan parisuhdettaan, kuten isän ura pilasi hänen vanhempiensa liiton, mutta hän ei osaa sanoa ei, kun nörttimies kosii yritteliäästi. Suostumisen hetkellä ja myöhemmin, kun nainen puolustelee päätöstään, ei ole 100% varmaa, miten tarina jatkuu, vaikkei nainen tietenkään alistu änkyräisän tahtoon.

Iso-Arskan hahmo on laimea, mutta Arska melkein pysyy kritiikin yläpuolella. Siinä on aromeita, kun 75-vuotias kehonrakentaja uhkailee vävypoikaa sikari suussa & silkan varjonsa keinoin, varsinkin kun poju selviää hengissä. Lyhyt mutta kestoaan typerämpi kohtaus, jossa isä ja tytär näyttelevät toisiaan käsinukkejen avulla psykologin mieliksi, toimii samasta syystä kuin Identtisten kaksosten yakety yak.

Muuta? Ei. Muppettikohtauksen jälkeen jakso laahaa alati tuskallisemmin. Kaikki toistetaan moneen kertaan. Tuntemamme CIA:n tuulenpesä tahtoo makeilla, joten hän ilmoittautuu vapaaehtoiseksi, kun toinen tuulenpesä on vapautettava vankilasta, ja se on ihan sama, mitä muuta on meneillään.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Melancholy Mass Fest... Kiivas työtähti ja s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova