Tuorein sisältö

Jared Leton ympärille rakentuva Tron 3 on viimein löytänyt muutkin näyttelijät

15.07.2023 klo 21.35 | Luettu: 1157 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tron on 80-luvulla alkanut tieteiselokuvasarja, joka ei turhia hätäile. Miksei? Koska molemmat osat floppasivat. Molempia on kuvailtu kulttiklassikoiksi, joten Disney varmasti tietää parhaiten, mikä on brändin todellinen arvo, vaikka lipputulot jäisivät odotuksista. On vuoristorataa Disneyn puistoissa ja muuta oheissälää.

Vuoden 2010 Tron: Legacylle lupailtiin pikaista jatko-osaa. Lupailu on jatkunut 13 vuotta. 2017 paljastui, että Jared Leto näyttelee uutta hahmoa: tietokoneohjelmaa nimeltä Ares. Asia ei ole muuttunut. Kolmosen nimi on Tron: Ares. Ares astuu digitaalisesta maailmasta todellisuuteen.

Projektiin on viimein kiinnitetty muitakin näyttelijöitä. Se, että leffa aiotaan kuvata, on siis aiempaa todennäköisempää, mutta toisaalta käynnissä on käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakko, joten mikään ei ole erityisen todennäköistä juuri nyt.

Mukana ovat Cameron Monaghan (Gotham), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Evan Peters (X-Men: Days of Future Past), Sarah Desjardins (Yellowjackets) ja Greta Lee (Wayward Pines).

Ohjauksesta vastaa Joachim Rønning (Kon-Tiki, Maleficent 2: Pahan valtiatar). Hän peri homman vuoden alussa monien jätettyä leikin kesken.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vastaavaa ei ole näh... Aikamatkustusta pyyk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova