Tuorein sisältö

Yksi kehitellyistä Game of Thrones -sarjoista muuttui animaatioksi

02.01.2024 klo 19.50 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kuten on pitkään tiedetty, Game of Thrones -maailma saattaa laajentua myös animaatioiden merkeissä. Se on kuitenkin tuore käänne, että Sea Snake -sarja aiotaan toteuttaa animaatiolla eikä näyttelijöillä. Sarja ei ole vieläkään saanut vihreää valoa virallisesti, mutta se on aina edistystä, kun näistä puhutaan. Niin monta potentiaalista sarjaa on mainittu, että harva meistä pysyy mukana laskuissa.

"Sea Snake" viittaa Corlys Velaryon -hahmoon, jota Steve Toussaint näyttelee House of the Dragon -sarjassa (kuvassa). Sea Snake -sarja (josta on käytetty myös nimeä Nine Voyages) kertoo, kuinka mies nousi maineeseen nuorena merenkävijänä.

Aiheen isä George R.R. Martin tukee animaatioideaa. Sea Snake vierailee eri satamissa joka jaksossa, joten näytellyn sarjan budjetti olisi paisunut.

Martin uskoo, että tiimi lähestyy hetkeä, jolloin parin sarjan kanssa otetaan askel. Marraskuussa HBO:n edustaja ei uskonut nopeaan edistykseen, vaikka hän vahvisti, että kehitteillä on paljon.

House of the Dragon jatkuu kesällä. Tales of Dunk and Egg -pienoisromaaneihin perustuva näytelty sarja on virallisesti tulossa. Epämääräiset puheet edistyksestä eivät koske niinkään näitä kahta sarjaa kuin Sea Snakea, potentiaalista Jon Snow -sarjaa ja muuta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arvauksia, Radio Roc... Kultakuume-sarjassa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova