Tuorein sisältö

The Curse 1-4: ei välttämättä antoisin Emma Stone -elämys markkinoilla

17.01.2024 klo 23.00 | Luettu: 620 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Under the Big Tree


Oli väärin vihjata, että tarina pitäisi tiivistää leffaksi: se pitäisi tiivistää 22 minuutin pätkiksi. Mikään ei osoita asiaa selkeämmin kuin jakson alku, jossa äijä etsii merkitykseltään hämärää asiaa erämaassa pienen ikuisuuden.

22 minuutin kohdalla olemme oppineet päähenkilöiden tosi-tv-sarjan etenevän. Ongelmat jatkuvat. Päähenkilöiltä ekologisen peilitalon ostanut tyyppi epäilee naapureitaan varkaiksi ja on tuhmasti asentanut ei-ekologisen lieden. Jos tahdot tietää lisää, katsot puoli tuntia lisää. Se pitää järkeillä itse, ovatko peilitalot satiiria vai jonkun Muskin keksintö.

Niiden etsintöjen jälkeen selviää, että tosi-tv-show'n ohjaaja on kyseenalaisesti auttanut teinejä rattijuopumuksensa inspiroimana. Potentiaalisesti sisällökkään vitsin yhteen neljäsosaan varmasti tarvittiin vartti.

"Kirousta" "kommentoidaan": tyynen perheenisän mukaan kirouksista ei pidä puhua hänen lapsilleen edes leikillään. Vai niin. Jos juoni kirouksesta ja näistä sivuhahmoista itää, niin yhtä nopeasti kuin asiat itävät luonnossa.

Isää näyttelee Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, josta pidän ilman ironiaa, koska hän ei näytä Oscar-ehdokkaalta ja takana on toinenkin pätevä suoritus. Ei hän nyt mitään tee. Emma Stone tekee tarpeeksi nolon tyylin huomioiden ollessaan tunnistettavasti elossa, mutta toivoin hänen hallitsevan näitäkin tunnelmia Poor Things -suitsutuksen sivussa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MTV Subilla ja MTV K... Marlon Wayans on laj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova