Tuorein sisältö

Tim Burton -rintamalta: Beetlejuice 2 -juliste ja Jättiläisnaisen hyökkäys

02.02.2024 klo 20.25 | Luettu: 640 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tim Burton ohjaa uuden version tieteiskomediasta Jättiläisnaisen hyökkäys (Attack of the 50 Foot Woman). Alkuperäinen versio vuodelta 1958 kertoi avaruusolennon tapaavasta naisesta, joka alkoi kasvaa yhtä suureksi kuin kyseinen olento: "50 Foot" tarkoittaa noin 15 metriä. Samanniminen tv-elokuva tehtiin 90-luvulla, ja lukuisat muut elokuvat ovat mukailleet ideaa. Burtonin version kirjoittaa Gillian Flynn, joka on kynäillyt Gone Girl -elokuvan (ja -romaanin) ja luonut Utopia-sarjan.

Lähde: Variety

Kauhukomedia Beetlejuice määritteli Burtonin pääasiallisen tyylin vuonna 1988. Ensi syksynä valmistuva jatko-osa on saanut julisteen ja samalla nimen Beetlejuice Beetlejuice. Burton jatkaa ohjaajana. Rooleihinsa palaavat Michael Keaton, Winona Ryder ja Catherine O'Hara ja seuraksi liittyy mm. Jenna Ortega.

Jatko-osa nimeltä Beetlejuice Goes Hawaiian oli suunnitteilla lähes koko 90-luvun ajan. Vuosina 2011-2019 pyöriteltiin uutta ideaa, kunnes sekin peruttiin virallisesti. Keväällä 2022 jatko-osa heräsi henkiin taas. Silloin ei ollut varmaa, onko kukaan alkuperäisistä kyvyistä valmis palaamaan, mutta nyt leffa on yllättäen jopa saatu kuvattua.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskassakin kesällä ... Quentin Tarantinon l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova