Tuorein sisältö

Alien: Romulus -traileri: Don't Breathe -ohjaaja tarjoaa vanhoja temppuja, mutta kenties uutta energiaa

20.03.2024 klo 19.45 | Luettu: 835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuva Alien: Covenant menestyi heikosti, mutta ohjaaja Ridley Scott ja 20th Century Fox -studio aikoivat jatkaa esiosasaagaa, jonka keskiössä on Michael Fassbenderin näköinen robotti ja joka lopulta kytkeytyy alkuperäiseen Alien-elokuvaan. Suunnitelma ei muuttunut virallisesti, kun Disney osti Foxin, mutta kulissien takana on tapahtunut kaikenlaista. Scott on yhä mukana tuottajana nyt, kun nuoremmat kyvyt koettavat jättää brändiin puumerkkinsä.

Noah Hawley (Fargo, Legion) kehittelee tv-sarjaa, jonka nimi on tähän tietoon Alien. Kuvaukset ovat käynnissä. Hawleyn mukaan ensi-ilta on keväällä 2025. Sarja on löyhä esiosa Alien-elokuvalle.

Tämän vuoden elokuussa isolle kankaalle saapuu elokuva Alien: Romulus, josta vastaa ohjaaja ja kirjoittaja Fede Álvarez (Don't Breathe, The Girl in the Spider's Web). Romulus sijoittuu elokuvien Alien ja Aliens väliin. Päähenkilöt ovat nuoria uudisasukkaita avaruudessa, jossa kukaan ei kuule huutoasi, kun pomppivat penikset halailevat naamaasi. Tapahtumat alkavat, kun nuorukaiset saapuvat hylätylle avaruusasemalle aarteita etsimään.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeff Goldblum on yli... Hervanta Open Airin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova