Tuorein sisältö

Halo 2-8: no nyt Haloa! Tai Resident Eviliä.

04.04.2024 klo 16.30 | Luettu: 477 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Halo


Toki kliseiden kirja opettaa, että jos "hän ei tule" sivuhahmon mukaan, hänhän tulee. Erehdyin silti uskomaan, että Master Chiefin epämääräinen tehtävä on niin tärkeä, että hänen on pakko mennä rengasplaneetta Halolle ja jättää avaruustaistelu kavereiden vastuulle. Halo ei ole itselleni tarujen Trallalaa, jonne on päästävä, mutta periaatteellisista syistä mestan panttaaminen ärsyttää. Chief huristelee sinne hitaasti... Sitten on ihan pakko palata viimeistelemään edellinen taistelu.

Toinen ymmärrettävä ja turhauttava juttu on zombiet. Osasin odottaa niitä. Tämä kuitenkin on kauden huipennus. Pelilauta on asetettu, joten pelattaisiin nyt tämä erä puhtaasti loppuun: viimeiseen viiteen minuuttiin kyllä mahtuisi vihjailua tulevasta. Jakso on kuitenkin sirpaleinen, jotta zombieuhka saadaan kattavasti käyntiin. Zombiet ovat mutatoituvaa sorttia Resident Evilin hengessä, mutta niillä on myös zergien / borgien ominaisuuksia. Sitten, viimeisen viiden minuutin kohdalla, sarja lupaa, että kohta on tiedossa Haloa!

Tarkemmin sanoen Halon pinnalle päästään jo puolivälin jälkeen, mutta sinne sijoittuvat kohtaukset eivät kestä kauaa. Kohtalosta ja muinaisista mysteereistä on kyse siellä ja kaikkialla. Chief ja ainoa jotenkuten esitelty avaruusolento ottavat Mortal Kombat -matsin.

Löysin ajoittaisia perustason puutteita mm. editoinnista: yksi kuolemakin tyritään. On kuitenkin paljon toimintaa, pontevaa kaaosta ja useampi hahmovetoisista syistä säväyttävä hetki, joten aivot narikkaan -elämys on antoisampi kuin yritys kunnioittaa tarinaa.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaarinan Saaristo-fe... Tappaja-Bambi iskee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova