Tuorein sisältö

3 Body Problem 1-6: tässä vaiheessa mysteerit ja filosofia kannattaa vaihtaa autonrassaajamiehen ehdotuksiin

07.04.2024 klo 23.59 | Luettu: 3106 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
The Stars Our Destination


Oliko kausi humpuukihämäystä tähän saakka? Toki moni kokee koko tarinan neitseellisesti, mutta monet meistä vaativat parin lauseen juonikuvauksen vaivautuakseen & temppuilun vuoksi lauseet ohitettiin vasta nyt. Selittely on säväyttänyt hetkittäin, mutta useamman itsetyytyväisen hahmon näkeminen on suorastaan ärsyttävää, kunnes sitä psyykkaa itsensä kuuntelemaan lisää.

Nyt koko ihmiskunta tietää, että avaruusolennot hyökkäävät 400 vuoden päästä. Ne väitetysti hidastavat ihmisten kehitystä taikapalleroilla. Alkuperäinen ufokultti paljastui kokoelmaksi idiootteja, ja uusien kulttien synty on sivumaininta montaasissa, joten... sarja ei varsinaisesti ruoki sitä toivetta, että ihmiskunnan ristiriitojen kommentoiminen vasta alkaa? Tahdoin kuulla mestari Jonathan Prycen perustelut sille, miksi hän on uskonut ufoihin ikänsä, mutta sarja on sitä terveemmällä pohjalla, mitä nopeammin sen yksiulotteisen farssiäijän Punahilkka-diplomatia on unohdettu.

Nippelitietoa! Suorittajamiehiä! Taikapalloja aiotaan hämätä. Luotain yritetään saada aikaan jo nykyisen sukupolven aikana, jotta ufoista opittaisiin jotakin. Kuuasemakin tulee jo puheeksi. Avaruusolennot suuttuivat, kun susi valehteli Punahilkalle, joten ihmiset tietävät niiden olevan äärirehellisiä, mikä on sodassa heikkous. Rehellisyys on kaikkea muuta kuin aukoton väite, mutta on helpompi uskoa eeppiseen shakkimatsiin kuin moraalipeliin, joten otan mitä saan.

Saamme myös lisää supermallitieteilijöiden hohhailua. Heidän pelkkä viinanhimonsa saa enemmän aikaa kuin pulliaisten ensireaktiot totuuteen. Yksi on hyvin hitaasti kuolemassa syöpään, enkä totisesti antanut lupaa, joten tuskinpa mikään muukaan riipaisee.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rockin artist... Tämä löytö saa poruk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova