Tuorein sisältö

Sami Kuronen kolmatta kertaa New Yorkissa - tässä Kurosen parhaat vinkit ja huomiot

09.04.2024 klo 01.14 | Luettu: 436 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radioääni Sami Kuronen juhlii kuluvan vuoden aikana 50V-rajan ylitystä.

Sami on luvannut toteuttaa kuluvan vuoden aikana unelmiaan.

Nyt mies on vieraillut New Yorksissa.

"Olin kaupungissa nyt kolmatta kertaa ja uskallan antaa jo muutaman vinkin/suosituksen".

Todellakin. Samin vinkit kannattaa laittaa muistiin.

Hyvä vinkki on lähteä aamulla kävellen tutkailemaan Manhattania. Päivän aikana ehtii nähdä paljon: "Kaupunki itsessään on nähtävyys ja sen kokee parhaiten kävellen".

Sami painottaa, että Mamhattanilla on monet kasvot. "Kaupunginosa ja sen luonne on hyvä huomioida myös hotellivalinnassa".

Mutta, metrolla pääsee näppärästi ja vaivattomasti ja kaupunkia kannattaa nähdä myös ylhäältä alas. "Omat näköalasuosikit järjestyksessä: Top Of The Rock, The Summit, Edge".

Samin suosituksiin kuuluvat myös Brooklyn Bridge, 9/11 memorial & museum, Central Park, Soho, Greenwich Village, risteily vapauden patsaalle, Madison Square Garden joko NHL, NBA tai konsertti, musikaalit Broadwaylla, Roosevelt Island Tram, The Highline, Harlem...

"Syöminen ja juominen on Nykissä lähtökohtaisesti kalliimpaa kuin Suomessa. Pikaruokaa saa suht edullisesti. Runsas aamiainen / brunssi hotellilla tai kivassa kahvilassa, kevyt välipala esim. Delistä + illallinen riittää hyvin ja saat pidettyä kulut jotenkin kurissa. Tipit ja erilaiset verot voivat yllättää. Varsinkaan veroissa ei tunnu olevan mitään selkeä logiikkaa. Kannattaa jättää budjettiin pelivaraa näille".

Alla Samin postaus kokonaisuudessaan:


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deadpoolin ns. luoja... Tina Turnerin superh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova