Tuorein sisältö

Progejättiläinen Dream Theater juhlii myös Suomessa

09.04.2024 klo 10.08 | Luettu: 453 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Projejättiläinen Dream Theater täyttää 40 vuotta ja suuntaa juhlavuoden kunniaksi mittavalle kiertueelle. "An Evening With Dream Theater 40th Anniversary Tour" -kiertue saapuu myös Suomeen, ja yhtye nähdään Espoon Metro Areenalla 6. marraskuuta.

Dream Theater kiertää jälleen 14 vuoden takaisessa kokoonpanossa rumpali Mike Portnoyn palattua bändin riveihin James LaBrien, John Myungin, John Petruccin ja Jordan Rudessin rinnalle. Portnoyn ja muun yhtyeen tiet erosivat vuonna 2009 julkaistun "Black Clouds & Silver Linings" -albumin jälkeen, joten tänään saatua kiertueuutista on odotettu pitkään.

"Tämä kiertue tulee olemaan uskomattoman erityinen meille kaikille. Jokainen show on varmasti täynnä odotuksia ja erilaisia tunteita. Emme malttaisi odottaa, että pääsemme astumaan lavalle jälleen yhdessä ja aloittamaan historiallisen 40-vuotisen uramme juhlinnan kaikkien kanssa tänä syksynä. Ja tämähän on vasta alkua, luvassa on paljon jännittäviä uutisia tulevien kuukausien aikana".

Yli 15 miljoonaa albumia tähänastisen uransa aikana myynyt Dream Theater on viihtynyt viime aikoina omalla DTHQ studiollaan, jossa työstetään uutta studioalbumia.

Dream Theaterin kiertue pysähtyy myös Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

HUOM! Lippujen ennakkomyynti alkaa tiistaina 9.4. klo 11:00 All Things Liven uutiskirjeen tilaajille.

Julkinen lipunmyynti alkaa perjantaina 12.4. klo 11:00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tina Turnerin superh... Roskliden massiivine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova