Tuorein sisältö

Scooby-Dooby-Doo! Netflix silmäilee klassikkopiirrettyyn perustuvaa näyteltyä sarjaa.

30.04.2024 klo 16.05 | Luettu: 366 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scooby-Doo on puhuva tanskandoggi, joka "ratkoo rikoksia" teinien kanssa. Usein hän lähinnä ulisee ja törmäilee pelätessään roistoja, jotka tapaavat teeskennellä hirviöitä, vaikka he ovat ihmisiä.

Piirrossarja Scooby Doo, Where Are You! aloitti saagan 60-luvun lopulla. Brändi on poikkeuksellisen sitkeä useimpiin aikalaisiinsa nähden. Uusia piirrossarjoja ja -leffoja on tehty vähän väliä. Sivuhahmoon keskittyvä aikuisanimaatio Velma sai toisen kauden viime viikolla. Tällä vuosituhannella on tehty viisi näyteltyä elokuvaa, joista ensimmäiset kaksi pääsivät isolle kankaalle.

Kehitteillä on vaihteeksi näytelty tv-sarja, joka tähtää tunnin jaksoihin. Warner Bros. ja Netflix neuvottelevat siitä yhä, eivätkä kommentoi. Warnerin ja Netflixin uusin yhteinen projekti Dead Boys Detectives debytoi samana päivänä kuin Velman 2. kausi, joten salaliittoteoreetikot voivat tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä lämpimikseen: ehkä Scooby-Doo-sarjan tyyli on jotakin niiden väliltä?

Vuosituhannen alussa tehdyt leffat ovat sarkastisia ja Velma-sarja on tuhma, mutta useimmat versiot ovat perheystävällisiä, joten lähes kaikki on mahdollista. Tuottajina ja kirjoittajina häärivät Josh Appelbaum ja Scott Rosenberg, jotka ovat sekaantuneet mm. Cowboy Bebop -sarjaan ja Jumanji- ja Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin (edellisiin näyteltyihin versioihin).

Kuvassa on vuoden 2002 elokuva.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaksi euroviisuista ... Kolmannessakin Tron-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova