Tuorein sisältö

Billy Corgan avautuu kurpitsabändinsä tulevaisuudesta

10.04.2009 klo 19.43 | Luettu: 3266 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ainoa jäljelle jäänyt Smashing Pumpkins -tyyppi Billy Corgan tilittää bändin tulevaisuutta mittavassa kirjoituksessaan bändin kotisivuilla.

Rumpali Jimmy Chamberlinin lähdettyä Corgan jäi yksin. Bändi kuitenkin elää. Corgan on työstänyt uusia Pumpkins-biisejä yhdessä parin ystävänsä kanssa. Kuulemma viisut etsivät uutta Pumpkins-suuntaa.

Corganin mukaan työn alla on 5-6 biisiä, joista voisi muodostua pohjaa laajemmalle multimediaprojektille. Tavoitteena kajastaa jopa 44 kappaleen kokonaisuus. Miten biisinippu on tarkoitus julkaista, se on vielä työn alla.

Corgan kertoo luvanneensa itselleen vuonna 2005 nostavansa Smashing Pumpkinsin jälleen nousuun. Mies puhuu myös kahdesta muusta bändiprojektista ja soolomateriaalista.

Pumpkinsin rumpalihaku on myös käynnissä. Halukkaita nimiä on jo yli tuhat. Vaikka koesoitot ovat kohta ovella, Corgan ei ole vielä valmis studioon ja rumpaleita saatetaan palkata useita.

Aikaisemmin Corgan on puhunut lopettavansa albumikokonaisuuksien teon. Corgan ei vedä sanojaan takaisin vaikka albumeita saattaakin olla tulossa. Mies suunnittelee julkaisevansa biisejä tietyin väliajoin ja jossain vaiheessa "irtobiisit" laitetaan albumina markkinoille. Samaan pakettiin voisi lisätä videokuvaa. Corgan suhtautuu yksittäiseen biisiin kuin taideteokseen. Biisit saisivat tarvittavan huomion ja niinpä julkaistavat kappaleet valikoituisivat myös tarkoin. Biisin pitää olla tärkeä ja erinomainen päästäkseen jakeluun.

Corgan hehkuttaa myös tyytyväisyyttään ollessaan vapaa levy-yhtiöiden paineista ja vaatimuksista.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää ensimm... Idols-Kristian huhui... >

Keskustelut (3 viestiä)

mikron-b

12.04.2009 klo 05.45

Hyvä otsikko pisti klikkaamaan huonoon uutiseen.. Hevarin mielpide: Kun puhutaan kurpitsoista niin Helloween.. smashing pomp newskool hitgenre.. eiei.

ps kunhan tilitän, oon humalassa ja ahi s t aa
lainaa
Polttopullo

13.04.2009 klo 01.37

Odotin myös otsikon perusteella jotain Helloweeniin liittyvää.
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

13.04.2009 klo 18.09

No joku Billy Corganhan liittyykin ihan selvästi Helloweeniin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova