Tuorein sisältö

Nirvana-leskelle äkkilähtö Twitteristä

13.10.2009 klo 09.41 | Luettu: 2914 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediatietojen mukaan Nirvana-legenda Kurt Cobainin leski Courtney Love ja Cobainin/Loven tytär Frances Bean Cobain ovat suorittaneet nopean vetäytymisen yhteisöpalvely Twitteristä. Syynä molempien vetäytymiselle on Franches Bean Cobainin kovat kommentit Twitterin kautta Lindsay Lohanin sisaren Ali Lohanin suuntaan.

Tiettävästi Cobainin tytär paukutti kunnolla suutaan syyttäen Lohanin saaneen perusteettomasti VIP-kohtelua Pariisissa vietetyssä muotitapahtumassa. Kuulemma pelkästään sisarensa maineella ratsastava Ali Lohan sai kuulla kunniansa. "Jos haluat tulla kuuluisaksi, sinun pitää tehdä sen eteen pirusti duunia. Sinulla ei ole vaadittavaa lahjakkuutta, sosiaalisia taitoja ja uskottavuutta tulla miksikään muuksi kuin pintajulkkikseksi", sanoo 16-vuotias Frances Beab Cobain (edesmenneen rokkarin tytär)...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän kuva: Tom Cru... Timo Tolkin pois pot... >

Keskustelut (3 viestiä)

jaeger

Rekisteröitynyt 19.04.2007

13.10.2009 klo 10.32

Go Frances. Mun uusi idoli.
lainaa
julle

13.10.2009 klo 10.41

Onneksi "edesmenneen rokkarin tytär" on julkkiksista se kaikista tärkein ja parhain.
lainaa
tweety_bird

13.10.2009 klo 10.49

Eikö Twitterissä pitänyt kommentoida lyhyesti missä on ja mitä tekee tyyliin "olen kirjaston koneella, kävin paskalla lukusalin veskissä ja haju levisi juuri koko saliin, täytyy mennä" .. miten Cobainin eukot ovat lähteneet pitämään Twitterissä ihme palopuheita toisten sosiaalisista taidoista?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova