Tuorein sisältö

Listasunnuntai #196

Mikko Heinonen

07.07.2013 klo 17.58 | Luettu: 9187 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Köyhimmät kasibittikikkelit
Eilinen käyttäjätapaaminen oli taas kerran menestys – suurkiitokset kaikille kävijöille ja sponsoreille. Myös vanha rakas Commodore 64 oli jälleen mukana useassakin pelikilpailussa, ja kun sain sen illalla asennettua takaisin paikalleen, päädyin vielä selaamaan Gamebase 64:n tarjontaa. Törmättyäni muutamaan itselleni ennalta tuntemattomaan laatupläjäykseen olikin yllättävän helppoa päättää, mitä tänään listaillaan.

Olen kirjoittanut moneen kertaan aiemminkin seksipeleistä. Sellaisia tehtiin tietenkin myös Commodore 64:lle ja osassa niistä on jopa nähty vaivaa. "Seksipeli" tuntuu kuitenkin aika ylistävältä termiltä osalle harrastajatuotoksista, joita löytää käymällä läpi kuusnelosen - tai minkä tahansa vanhan kotimikron - ohjelmavalikoimaa. Nämä kötöstykset eivät ole eroottisia, seksikkäitä tai oikein edes pornografisia (saati sitten pelejä) kuin ehkä erittäin hyvällä mielikuvituksella. Sen sijaan melko huvittavia niistä on suuri osa.

Artikkelin kuvat olisi voinut toki ottaa virheettöminä emulaattorista, mutta ajattelin, että CRT-ruudulta napattuna ne luovat paremmin tunnelmaa.

Love Game
Tämän selvästikin BASIC-ohjelmoidun pelin idea on tuttu "aikuisten lautapeleistä". Kun vastaa oikein tietokilpailukysymykseen, saa palkinnoksi jonkinlaista hyväilyä muilta pelaajilta. Kai tämä kömpelönä pullonpyörityksenä menisi noin muuten, mutta kun ensinnäkin kysymykset ovat joka kierroksella samat ja toisekseen peli arpoo täysin satunnaisesti "mitä" tehdään "millekin". Voi sitä erotiikan määrää, kun pitää puhaltaa toisen silmään 30 sekuntia.

AIDS Fighter
Tavallisestakin räiskintäpelistä saa hulvattoman hupaisan, kun vaihtaa pääspriten tilalle KIKKELIN. Tällaisia löytyy Gamebasesta kasapäin, osa tehtynä pelinkehitysohjelmilla ja osa oikein ohjelmoituina. AIDS Fighter käyttää tätä ideaa lähettääkseen tärkeän sukupuolitauteja koskevan viestin... vaikkakaan en täysin ymmärrä, että minkä.

Vauvapeli
Suomalaista tekoa olevan peliohjelman ohjeistus kuuluu ytimekkäästi "YRITA OSUA PILLUUN". On tietysti hyvä kuvata graafiset elementit tämänkin verran selkeästi, sillä muuten pelaaja voisi ihmetellä, miksi violetilla USS Enterprisellä pitää osua unisieppariin. Pelin nimi tulee siitä, että onnistuneen suorituksen jälkeen pelaaja saa onnittelut tuoreena isänä ja äänigeneraattori matkii vauvan huutoa. Ehkä tämäkin siis on valistuspeli.

Fuck-Man
Nimen perusteella odotin Pac-Man-kopiota (yksi sellainen onkin, nimellä Fuckman), mutta Fuck-Man on hieman toisenlainen. KIKKELI liikkuu pitkin ristikkoa, jossa sitä vaanivat sakset. Tarkoitus on tavoittaa toisaalla ruudukossa liikuskeleva naisvartalo, jonka asento vaihtuu kentästä toiseen, ja kenttä huipentuu tietenkin fyysiseen rakkaudensuoritukseen (josta tekee melko absurdin mm. se, että pelispritenä toimiva irtokalu on isompi kuin koko naisen torso). Bonuspisteitä saa, jos yhyttää huulet.

Sexy Ghosts'n'Goblins
Varmasti koko katsauksen ehdottomasti paras peli... koska se on itse asiassa jonkun harrastelijan muokkaama Ghosts'n'Goblins, alkujaan Capcomin laadukas joskin pirun vaikea toimintapeli. Sexy-etuliite tulee siitä, että pelihahmo ampuu veitsien sijaan KIKKELEITÄ. Voi tätä innovaation riemujuhlaa.

Seek and Destroy II
Melko asiaan liittymätön nimi (Seek and Destroy 1 on jonkinlainen laivastrategiapeli) kätkee taakseen kahden pelaajan masturbointikilpailun. Hassut piirroshahmot vatkaavat KIKKELEITÄÄN joystickin tahdissa. Tämän pelaaminen kaveria vastaan ei varmaan ollut omiaan selventämään murrosiän seksuaalista hämmennystilaa.

Adults
Olen melko varma, että nimestä huolimatta a) tätä peliä ei ole tehnyt aikuinen eikä b) kukaan aikuinen jaksa tätä pelata. Tarkoitus on pyydystää avaruudesta kohti lentävät TISSIT huulilla, ja alalaidan TIT SCANNER näyttää, kuinka lähelle TISSIT ovat nyt jo päässeet.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Lauantai-illan Kevyi... Jaossa taas Mighty Q... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (6 viestiä)

Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

07.07.2013 klo 18.52

Tota S'n'D:tä on nähty monilla muillakin nimillä, parhaiten tunnettaneen Piccolo Mouso. Jämäkkä lähde on myös: http://girls.c64.org/ Atari 2600:llekin on varsin karua matskua Custer's Revengestä X-maniin.
Muokannut: Marq 07.07.2013 klo 18.53 lainaa
Nahkis

Rekisteröitynyt 03.04.2009

07.07.2013 klo 19.55 10 tykkää tästä

Olen aina ajatellut että V2.fi:lla on potentiaalinen kansanvalistustehtävä. Nyt se on täytetty.

Kiitos V2.fi, olen taas vähän viksumpi :)
lainaa
patteli0

07.07.2013 klo 20.16 1 tykkää tästä

Kylläpäs oli pirtsakka lista, hävityn F1-kilpailun vuoksi mollivoittoinen päivä pelastettu! :)
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

07.07.2013 klo 21.48

Hulvattomia tekeleitä.
lainaa
Kakkuonhyvaa

Rekisteröitynyt 26.01.2011

07.07.2013 klo 22.06 2 tykkää tästä

Kuvittelen miten joku ostaa Seek and Destroy 2 ja pettyy kun se ei ole jatko-osa vaan fellaatiosimulaattori.
lainaa
Raimu

Rekisteröitynyt 07.10.2009

13.12.2013 klo 18.51

Kaverilla oli joskus Atari ST:llä Strider Hiryusta tehty spritehack, jossa oli melkoisen paljon ampuvia ja lentäviä falloksia. Myös cutscenet olivat täynnä molosia, poloisia. Tämä oli ensikosketukseni koko peliin. Amiga-ystäväni sanoin, tämän rohkean version sanoma on varmasti, että "Atari ST on homoille!!1"
Muokannut: Raimu 13.12.2013 klo 18.52 lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova