Tuorein sisältö

NHL 15 -haastattelu

Manu Pärssinen

09.09.2014 klo 12.40 | Luettu: 4128 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tuottaja Andy Agostini EA Sportsilta
NHL 15 julkaistaan muutaman päivän päästä. Monelle suomalaiselle pelaajalle se on yksi vuoden kohokohdista - ja peli pysynee taas myyntilistoilla, kunnes NHL 16 sen sieltä kampeaa.

NHL 15:n kohdalla on kuitenkin kuhistu siitä, kuinka paljon ominaisuuksia siitä on jäänyt pois edellisiin versioihin verrattuna (V2.fi:n uutinen aiheesta).

Nyt EA Sports on ilmoittanut, mitä se aikoo asian suhteen tehdä:

Tässä kuussa peliin lisätään Playoff Mode, Be A Pro -tilaan Coach Feedback sekä 3 Stars of the Game -ominaisuus. Lisäksi Hockey Ultimate Teamiin tehdään päivityksiä.

Lokakuussa saadaan kaivattu Online Team Play sekä GM Draft.

V2.fi haastatteli viime viikolla yhtä pelin tuottajaa, Andy Agostinia, joka sivusi vastauksissaan näitäkin aiheita, vaikkei voinut mitään kovin yksityiskohtaista silloin kertoakaan. Alla haastattelu.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sunnuntaikolumni: Xb... Sunnuntaikolumni: Po... >

Keskustelut (4 viestiä)

fdsjaiohio

09.09.2014 klo 15.28 1 tykkää tästä

Eli jonkun 3 stars of gamen ei voinut päätellä olevan tärkeä ennen kuin tämä ulina alkoi? Mistä näille pelintekijöille oikein maksetaan kun ulkoistavat koko kehityksen faneille? "Emme tee mitään ennen kuin ihmiset maksavat ja sitten ulisevat". Peli on käytännössä beta julkaisussaan ja jonkun änärin tapauksessa se ei varmasti tulekaan kunnolla valmiiksi kun keväällä keskitytään jo seuraavaan versioon

Luulin että crowdsourcing olis hienoa mutta jo nyt on ikävä aikaa jolloin pelintekijät seurasivat visiotaan, ottivat riskiä ja tekivät "lapsensa" kunnolla toivoen että tulee menestystä
lainaa
Moksou

Rekisteröitynyt 26.04.2013

09.09.2014 klo 15.52 1 tykkää tästä

Kun on itse ollut työelämässä ja ollut mukana isoissa projekteissa, ihmettelen kuinka EA saa vuoden välein uuden pelin ulos. Vaikka välillä tuntuukin ettei mukaan tulekaan mitään uutta lisää, tänä vuonna uudet grafiikat ja areenat ovat varmasti vieneet järkyttävän suuren osan työajasta. Valitettavasti EA on viime vuosina kasannut itselleen liikaa pelitiloja, jotta siirto uudelle konsoleille olisi onnistunut. Nyt peli tosiaan näyttää olevan beta-vaiheessa ja mitä ilmeisimminkin jää kaupan hyllylle. Mutta PS3-versio saattaa ilmestyä kotiin viilatun Be a GM:n ansiosta.
lainaa
Hörökorvaputkalutka

09.09.2014 klo 16.16 1 tykkää tästä

PS 4 dudet ostakaa ihmeessä taas uus änäri! Kunnon perseraiskausta......
lainaa
Mayonnaise

Rekisteröitynyt 10.09.2014

10.09.2014 klo 11.11

Siis mitä nää kysymykset on mitä näiltä kehittäjiltä kysytään? "Kuinka paljon maalijuhlinnassa on vaihtelua, kuinka dynaamista se on?", "Löytyykö yleisön seasta pelinkehittäjien omia naamoja :D

Siis jotenkin tuli fiilis että tää haastattelija ei todellakaan pelaa änäriä. Epäilen vahvasti että EA on päättäny mitä pitää ja saa kysyä.
lainaa

Kirjoita kommentti


133


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova