Tuorein sisältö

Voita omaksi Skylanders-hahmosi!

Manu Pärssinen

28.12.2016 klo 17.40 | Luettu: 3321 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

3D-tulostettu olento omalle hyllylle
Arvonta on suoritettu ja voittajille lähetetään koodit sekä käyttöohjeet tämän päivän aikana. Kiitos osallistumisesta!


Joululahjat on avattu ja ehkäpä sieltä paljastui jollekulle myös Skylanders Imaginators -peli. Activision tarjoaa kahdelle onnekkaalle V2.fi:n lukijalle mahdollisuuden 3D-tulostuttaa itse suunnittelemansa Skylanders-hahmon.

Kisaan voivat osallistua myös ne, jotka eivät peliä omista, sillä hahmon suunnittelu onnistuu myös Skylanders Creator -mobiilisovelluksella. Mikäli toimitus on ymmärtänyt oikein, peliä pelanneilla on kuitenkin enemmän valikoimaa olentonsa palasiksi - hahmon kun voi siirtää sovellukseen myös pelistä.Normaalisti 3D-tulostettu Skylanders-hahmo maksaa postikuluineen sievän summan ja Creator-sivuston mukaan niitä on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten tehdään tästä pikakisa!

Lähetä uudenvuoden toivotus V2.fi:n väelle alla olevalla lomakkeella 31.12. klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Toivota meille hyvää uutta vuotta!


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: DOS-shar... V2.fi pelasi: Claire... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova