Tuorein sisältö

Pelataanpa: Dreamcast-kesää 2/2

Mikko Heinonen

16.07.2017 klo 20.30 | Luettu: 2826 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kesä, kärpäset ja Project Katana


Jatketaan viimeviikkoista, kesäistä tutkimusmatkaa Segan ihanimman konsolin antimiin. Jälleen tarjoilen kolme peliä, jotka ovat jääneet kokonaan pelaamatta tai muuten vain vähälle huomiolle.Pelit: Power Stone, Plasma Sword, Vanishing Point

V2.fi | Mikko Heinonen
< Pelataanpa: Dreamcas... Pelataanpa: Freak Ou... >

Keskustelut (1 viestiä)

Yang

19.07.2017 klo 00.17 1 tykkää tästä

Pakko antaa vähän palautetta, kun häiritsee niin paljon useammassakin videossasi väärinkäytetty termi.

Tappelupelit eivät siis ole Beat 'em uppeja. Beat 'em upit ovat niitä sivulle scrollaavia pelejä, joissa tulee paljon vihollisia vastaan ja pelataan kenttiä läpi. Näitä siis pelataan lähinnä yksin tai samalla puolella kaverin kanssa. Esimerkkipelejä: Final Fight, Streets of Rage, Double Dragon.

Muuten videot ovat olleet loistavia: jutuissasi on sopiva tasapaino "kuivaa" faktaa ja huumoria. Pelivalinnat ovat myös olleet onnistuneita, kun mukana on ollut suhteellisen tuntemattomia (mutta tarpeeksi mielenkiintoisia) pelejä ja konsoleita.

Toivoisin tosin, että pyrkisit etsimään ohjekirjasta/netistä pelin näppäimet aina etukäteen ennen videon kuvaamista. Aika monessa videossa on käytetty iso osa pelin pelaamisajasta siihen, että on mietitty mistä hahmo kiipeää tikkaita/hyppää/ampuu tai tekee jotain muuta yksinkertaista. Tämmöiset tilanteet aiheuttavat sen, että tekee mieli heti videon alussa skipata 5-10 min eteenpäin tai lopettaa videon katselu kokonaan.

Kaikin puolin silti huipputyötä. Kiitän ja jatka samaan malliin.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova