Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles

Miia Lyyra

19.07.2017 klo 16.10 | Luettu: 3774 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Uudet kartat, vanha peli
Call of Duty: Black Ops III:n julkaisusta tuntuu olevan ikuisuus ja niinhän siitä tavallaan onkin. Peli näki päivänvalon vuonna 2015 ja se oli julkaisun aikoihin harmillisen rikkinäinen, sillä yhteysongelmat vaivasivat peliä pitkään, mutta rakettireppuineen seiniä pitkin pomppivat hahmot tekivät pelistä hieman uudenlaisen kokemuksen. Nyt muutama vuosi myöhemmin Activision päätti julkaista emopelin zombies-osioon uuden karttapaketin, mutta tapahtuiko lisäsisällön julkaisu liian myöhään?

Nostalginen pläjäys vanhoille konkareilleHieman vajaan 30 euron hintainen karttapaketti sisältää kahdeksan karttaa, joita ovat Call of Duty: World at Warissa nähdyt Nacht der Untoten, Verrückt ja Shi No Numa sekä Call of Duty: Black Opsissa tahkotut Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la ja Moon. Näiden lisäksi Origins-kartta on poimittu Black Ops II:n puolelta. Uusien alueiden lisäksi samaan nippuun on pakattu zombies-taistoon tarvittavia välineitä, kuten kaksi täysin uutta Whimsical GobbleGumia. Lisäsisällön käyttäminen vaatii emopelin omistamisen, joten ennen ostoksille ryntäystä kannattaa varmistaa oman pelikirjaston tarjonta.


Uudet alueet ovat mukavia temmeltää, sillä muutaman vuoden aikana zombies-tilaa tahkonneet kaipaavat varmasti uutta tekemistä. Itselle mieluisin kartta oli ehdottomasti Nacht der Untoten, sillä Saksaan sijoittuva alue on hieman haastava ja natsi-zombiet ovat ihan hauskoja vastustajia. Kartoissa itsessään ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä ne ovat vanhojen karttojen uudelleenkäyttöä. Vanhoille pelaajille kyseessä on (ehkä) nostalginen kokemus, kun taas uudet pelaajat pääsevät tahkoamaan itselleen tuoreita tasoja.

Ei tästä ongelmitta selvitäPelasin aikoinaan Black Ops III:sta toiseen prestigeen asti, tunteja tuli siis kerrytettyä sotatantereella, joten mistään pienestä ajanvietosta emopelin parissa ei ollut kysymys. Pelaaminen kuitenkin loppui liian useasti yhteysongelmiin, joten emoteos lensi pelihyllyyn odottelemaan parempia aikoja. Valitettavasti Black Ops III ei ole vieläkään vakaalla pohjalla, sillä uutta lisäosaa kokeillessa yhteysongelmat muistuttivat olemassaolollaan vanhaan tuttuun tapaan. Call of Duty -sarjan ympärillä vellovat negatiiviset fiilikset eivät ainakaan ota loppuakseen näiden toistuvien ongelmien takia. Pahimmillaan yhteysongelmat keskeyttivät pelin ja herjasivat input lagia, vaikka nettiyhteys oli kunnossa pelaajan päässä. Nopeatempoisissa peleissä kyseiset ongelmat ovat vakavia ja pahimmillaan ne pilaavat koko pelin.


Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles on ymmärrettävästi saapunut lisäsisällöksi vanhempaan Black Ops III:een. Olisihan karttapaketin lisääminen viime vuonna ilmestyneeseen Call of Duty: Infinite Warfareen ollut hieman outoa, siinä kun zombies-tila on todella kasaripainotteinen. Pari vuotta vanhaan tekeleeseen on kuitenkin hieman riskialtista tuoda lisäsisältöä, sillä vanhoihin peleihin palaaminen on aina hieman hankalaa. Oman mausteensa tuo se, että zombies-tilassa pelaaminen on parhaimmillaan ystävien kanssa, joten ennen karttoihin pääsyä pitäisi rekrytoida mukaan vielä pelikavereitakin. Jäin kuitenkin miettimään, että miksi pakettia ei julkaistu tulevan Call of Duty: WWII:n lisäosaksi tai jopa emopelin zombie-tilaan? Mielestäni se olisi sopinut sinne paljon paremmin kuin muutaman vuoden vanhan tekeleen kylkeen.Lyhyesti: Mukava läjä uusia karttoja, mutta väärään peliin. Call of Duty: Black Ops III on kuitenkin liian vanha tekele saadakseen uutta sisältöä.
Hyvää: Kartat ovat vanhaa taattua laatua, uutta tekemistä vanhaan peliin
Huonoa: Yhteysongelmat

V2.fi | Miia Lyyra
< Osallistu Team Racin... V2.fi pelasi: The Se... >

Keskustelut (1 viestiä)

codZombies

19.07.2017 klo 23.24 1 tykkää tästä

jaa... tämä ei olekaan ihan core pelaajille tarkoitettu vaan cod zombies communitylle jotka ratkoo näitä ihania easter eggejä mitä löytyy mapeissa. zombies mode oli aikoinaan ihan tekijöiten kahvitauko projekti joka sitten nousi niin iso buumin että päättivät liattaa sen peliin niin sanottuna *extra mode after beating the game* sen jälkeen fanit rupesivat teorisoita kaikenlaisia tarinoita ympäri mappeja ja pelitekijät tajuisen ja lähti mukaan kelkkaan . tekivät sitten ihan oikeita easter egg juttuja esim vaikka moon mappi jos hoidat easter eggin niin pystyt ampumaan maan paskaksi . ihan siisti effekti. äläkä pistä mut aloittamaan zombies timelineista, jos haluu tietää lisää nois cod zombien tarinasta tsekkaa youtube.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova