Tuorein sisältö

Pelataanpa: Shmuppi päivässä, kolme parhaassa

Mikko Heinonen

01.10.2017 klo 20.30 | Luettu: 7168 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Irem on meri takaperin


Viime viikolla käteen osui sattumalta varsin laadukas räiskintäpeli, joten päätin tutkia, olisiko minulla niitä muitakin. Tällä viikolla testissä PlayStationilla 2 x Taito ja 1 x Irem.Pelit: Raystorm, Raycrisis, R-Type Delta

V2.fi | Mikko Heinonen
< Pelisohva S2E5: Cons... V2.fi pelasi: Bridge... >

Keskustelut (7 viestiä)

Kille

01.10.2017 klo 21.42 2 tykkää tästä

Henk.koht pitänyt aina Shmupeista ihan 80-luvulta asti, kun yyberimmät R-Typet Nemesistä myöden tulemaan C64:lle musiikkeineen. Valitettavasti Pleikkarin pelit olivat sen verran kalliita kymmenen vuotta myöhemmin, ettei raaskinut näitä ostella ja siinähän ne sitten jäivät useammaksi vuodeksi.

Nyt sitten tuli ostettua Sky Force Xbox Onelle, kun sisäinen Sulo ei pitänyt 10€:a pahana. Tykkäsin kovasti. Vastaavasti kauhistelin viime vuonna julkaistua Raiden V:sta, kun julkkarihinta oli 50€. Odotus kannatti ja kesäalesta peli maksoin myös kymmenen euron pintaan. Onhan se aika kova ja monen vuoden pioneerityön tulos. Suosittelen kokeilemaan.

Mitä vanhempiin peleihin tulee, niin vaikka Nemesis sai ihastumaan genreen ja R-Type teki oikeastaan kaiken paremmin. Se oli kuitenkin Amigan Project X, mikä on se ikuinen ensirakkaus. Voi olla, että aika kultaa muistoja, mutta se oli shmup perfected. Ja luulisin, että rakastuisin uudelleen, jos kokeilisi.
lainaa
GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

01.10.2017 klo 22.37

Wau, aika näyttävää ykköspleikkagrafiikkaa. Mutta jos jatkossa ei enää ikinä tällaisia omituisia pelejä, joita ei Suomessa pelaa kukaan tämän katsauksen jälkeen, kun ne on varmaan nyt käsitelty kaikki. Esim. tasoloikkia ja autopelejä kehiin, niin saadaan hupia tavalliselle kansalle. Vaikka tämä kai oli ihan ansiokas katsaus tällaisiin outopeleihin, joita ei kai onneksi enää tehdäkään.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.10.2017 klo 22.46 7 tykkää tästä

GabeWalker kirjoitti:
Wau, aika näyttävää ykköspleikkagrafiikkaa. Mutta jos jatkossa ei enää ikinä tällaisia omituisia pelejä, joita ei Suomessa pelaa kukaan tämän katsauksen jälkeen, kun ne on varmaan nyt käsitelty kaikki.


Ja sitten taas jollekin toiselle juuri ne pelit, joista ei ole koskaan kuullutkaan, ovat koko videosarjan suola ja syy katseluun. Olen todennut, että kaikkia ei voi koskaan miellyttää, joten jatkossakin on luvassa jonkinlainen mix tuttua ja oudompaa. Autopelejä nyt tulee aivan varmasti, siitä pitää oma fanitukseni huolen.
lainaa
make

01.10.2017 klo 22.56 1 tykkää tästä

Mikko, olisiko tuleviin MSX-jaksoihin mahdollista mahduttaa mukaan The Maze of Galious? Olisi mukava vähän fiilistellä lapsuuden pelillä, johon en itse ole koskenut lähes 20 vuoteen.
lainaa
pbhfrpghivf

01.10.2017 klo 23.49 2 tykkää tästä

South Parkin sanoin "Miksi katsella peliä kun voi itse pelata". Tämmöistä ei osaisi ikinä löytää vaikka selaisin syöpäisimmän rommipalvelun viruspitoisimman pohjamoskan, joten ei voi itse pelata ainakaan ennen tätä katsausta. Tosin suurimmasta osasta näkee tässä jo ihan tarpeeksi niin ei tarvi kaivella

Plus Crashissa ja Gran Turismossa on helppo sanoa että Mikko ei vaan osaa. Nyt vaikea arvioida
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.10.2017 klo 09.52 2 tykkää tästä

pbhfrpghivf kirjoitti:
Plus Crashissa ja Gran Turismossa on helppo sanoa että Mikko ei vaan osaa. Nyt vaikea arvioida


En osaa pelata, tämä on riidatonta, enkä näitä siksi teekään että voisin esitellä taitojani.
lainaa
OrkkumiesPorkkakoski

02.10.2017 klo 19.39 4 tykkää tästä

videoiden olemassaolon tarkoitus on tarjota nettikommentoijille tilaisuus esitellä ylivertaista nokkeluuttaan ja kaikkinaista paremmuuttaan ja näin saada hekumallisia nörttiorgasmeja
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova