Tuorein sisältö

V2.fi:n 3. joulukisa 2018: Valoa kansalle!

Toimitus

10.12.2018 klo 12.00 | Luettu: 3001 kertaa | Teksti: Toimitus

Voita tyylikkäitä LIFX-sisustusvaloja

Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna V2.fi:n joulukuu on täynnä kisailua. Kisoja riittää jouluaattoon asti ja palkinnot arvotaan vasta sitten, joten kannattaa osallistua kaikkiin! Palkintoja ovat sponsoroineet Razer, Blue Microphones, Master & Dynamic, Kingston, LIFX ja Activision.

Älykotilampuistaan tunnettu LIFX on kehittänyt sisustusvalosarjan, jonka tuotteista voidaan mainita LIFX Beam. Se on paloista koostuva valopalkki, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia valaistuksella leikittelyyn esimerkiksi pelihuoneessa tai muualla kodissa. Monivärisiä LIFX Beam -palkkeja voi hallita kännykkä- tai tablettisovelluksella, ja ne ovat yhteensopivia myös Sirin, Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa. Palkin jokaisessa palassa on 10 vyöhykettä, joista kunkin valaistus on erikseen valittavissa 16 miljoonasta värivaihtoehdosta. Myös kirkkautta voi säätää lämpimistä sävyistä kylmempiin.

Arvomme yhden LIFX Beam -valopalkkipakkauksen. Se sisältää kuusi valopalaa ja yhden kulmapalan, joita yhdistelemällä saa loihdittua ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Palkinnon arvo on 279,99 euroa! Lue lisää täällä.


Vastaa alla olevaan kysymykseen viikon sisällä, eli 17.12. klo 12:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Mikä väri sopii parhaiten pelihuoneen seinälle ja miksi?


Alasin Median työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan yhteyden ottamiseen voittajiin.

Onnea arvontoihin ja hyvää joulua kaikille V2.fi:n lukijoille!

Ensimmäinen joulukisa: Crash Bandicootia! (päättyi 10.12.)

Toinen joulukisa: Tallennustilaa! (päättyy 13.12.)

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: Segaa pe... V2.fi:n 4. joulukisa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova