Tuorein sisältö

V2.fi:n joulukisa, viikko 6 : Palkintona Sennheiserin pelikuulokkeet

Toimitus

30.12.2019 klo 10.25 | Luettu: 3118 kertaa | Teksti: Toimitus

Laatuääntä uudelle vuodelle

V2.fi:n joulukisat alkoivat tänä vuonna jo marraskuun puolella - ja ne jatkuvat tammikuun alkuun asti, tosin nyt viedään viimeisiä! Yllä olevasta kuvasta näkee, ketkä toimivat jättimäisen joulukisailumme sponsoritonttuina, mutta varsinaiset palkinnot, kysymykset ja se, kuka kisaa milläkin viikolla sponsoroi, selvisivät aina näin maanantaisin.

Kuudennen palkintoviikon sponsori on SENNHEISER ja tarjolla on Sennheiser GSP 370 -pelikuulokkeet, joille Mikko antoi neljä tähteä viidestä lokakuun lopulla.


"Jopa 100 tunnin akkukestollaan langattomat GSP 370:t ovat täydellinen peliheadset kaikille, jotka rakastavat Sennheiserien peliääntä, mutta haluavat langatonta vapautta", kerrotaan kuulokkeiden kotisivulla. Ne toimivat sekä PC:n (Win10), Macin että PS4:n kanssa.

Joulun aikaan Sennheiser jakoi jouluiloa lahjoittamalla 1500 paria kuulokkeita hyväntekeväisyysjärjestöille .

Vastaa alla olevaan kysymykseen 6.1.2020 klo 9:45 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua. Arvonta suoritetaan käyttäen random.org -palvelua. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja/tai palkintojen toimittamiseen.

Mitä odotat peli- tai viihderintamalta eniten vuonna 2020?

V2.fi | Toimitus
< V2.fi testasi: Astro... Pelataanpa: Mega-CD-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova