Tuorein sisältö

V2.fi varastolla: Manun peliluola 01

Toimitus

01.08.2020 klo 11.40 | Luettu: 7496 kertaa | Teksti: Toimitus

Retrotavaran laatikoita penkomassa

V2.fi:n kaksikko kävi kaivelemassa ja järjestelemässäkin Pelikonepeijoonit-keräilijäryhmään kuuluvan Manun varastoa. Mitä kaikkea kummista pahvilaatikoista löytyi? Osa 1.Toimittajat: Jukka O.Kauppinen, Manu Pärssinen
Kuvaus: Jukka O.Kauppinen
Leikkaus: Nanne Kukkura
Musiikit: Roz, Quincas Moreira / Youtube Audio Library

V2.fi | Toimitus
< V2.fi testasi: Razer... Pelataanpa: Amigaa -... >

Keskustelut (13 viestiä)

ahdfdagd

01.08.2020 klo 12.34 2 tykkää tästä

Yli puolet laatikoista käyty ostaas kirppikseltä kiirees ja huonekkin missä kuva on otettu on joku taloyhtiön kellarivarasto yms.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.08.2020 klo 12.38 10 tykkää tästä

Kyllä, tämä on hallituksen salajuoni.
lainaa
kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

01.08.2020 klo 13.35 5 tykkää tästä

JOK on selvästi VIP-vieras, kun kuljetettiin takapenkillä takakontin sijaan.
lainaa
badumtssh

01.08.2020 klo 18.31 2 tykkää tästä

Niin manu olishan se kiva kun olis hallituksen salajuoni nii olis vähä isommista jutuista kyse :DD Badummtshhh poista ny tääki kommentti vaan sen takia ku teit ittestäs tyhmän taas.

Sä et vaan manu osaa tehdä työtäsi kunnolla.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.08.2020 klo 20.16 6 tykkää tästä

badumtssh kirjoitti:
Niin manu olishan se kiva kun olis hallituksen salajuoni nii olis vähä isommista jutuista kyse :DD Badummtshhh poista ny tääki kommentti vaan sen takia ku teit ittestäs tyhmän taas.

Sä et vaan manu osaa tehdä työtäsi kunnolla.


Ihmetyttää kyllä toisinaan että mikä on kaltaistesi ihmisten ns. endgame näissä jutuissa. Teemme harrastukseksemme (kyllä, harrastus tämä on, tällaisen saitin teolla ei kukaan elä) tällaista sivustoa ja sinä (kyllä, tunnistan kommentointisi) kierrät täällä pilkkaamassa. Tämäkin kommentointi on taas ihan älytöntä, mitä ajattelit tällä saavuttavasi? Me emme takiasi videoiden ja juttujen julkaisua lopeta. Sen sijaan hankin tuossa keväällä itse muuan kiusanhengelle työpaikaltaan varoituksen.

Ja kyllä, poistan matalamielisyytesi jatkossakin ihan mieleni mukaan, tämä ei ole mikään ihmisten pahan mielen purkukanava ja voimme aivan itse päättää mitä täällä julkaistaan. Jo pelkästään tämä tekee tykittelystäsi täysin turhaa.
lainaa
hafdadfh

01.08.2020 klo 23.47

No myönnän itsekkin, ettei nyt ole mitään syvällistä ENDgamea, aika ilmiselvästi munmielestä ongelmani ilmaisin ja minulla on ongelma ainoastaan manun ylimielisen ja virheellisen työn laadun kanssa, te muut enemmän tai vähemmän teette hyviä arvosteluja.

Ärsyttää myös tämä nykyinen suvakkiyhteiskunta kun ei mistään saa enää valittaa tai olla erimieltä mikä nyt näyttäytyy tässäkin keskustelussa, sen vuoksi moni ei viitsi avata suutaan mutta mua ei kiinnosta :D

Emt en mä osaa enempää mun ENDgeimiä avata sulle mikko.
lainaa
tiedätkylläkuka

01.08.2020 klo 23.56

Olen tietoinen, ettei palkka mikään mahtava ole mutta itse pelejä ja pelaamista syvällisesti rakastavana ihmisenä toivon vaan näkeväni hieman laatua ja rakkautta peliarvosteluissa eikä mitään pintaraapaisua. Alitan mäkin joskus riman alhaisilla kommenteilla myönnetään nyt sekin, joskus ihmisten älynpuute vaan yllättää.

Sitäpaitsi en kierrä täälä pilkkaamassa, että turha nyt tehdä itsestä marttyyria ja tehdä musta isopahasusi etkä sä mitään tunnista kun sä näet mun ilmoittaman sähköpostin ja olen paljon enemmän käynyt täälä ihan asiallisesti keskustelemassa, kehumassa ja avaamassa mielipiteitä aina sillointällöin, joskus manulle on vaan kiva aukoa päätään.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.08.2020 klo 00.26 10 tykkää tästä

Sillä, että henkilöön käyvät loukkaukset eivät käy täällä, ei ole mitään tekemistä "suvakkiyhteiskunnan" kanssa. Se liittyy peruskäytöstapoihin, jotka olivat olemassa ennen kuin koko sanaa edes keksittiin. En kuuntele jonkun lämpimikseen tekemää asiatonta ilkkumista stoalaisen jäykkänä kadulla, livenä enkä varsinkaan ylläpitämässäni palvelussa internetissä, eikä muidenkaan tarvitse sitä tehdä.

Tässäkin nyt taas tehtiin täysin perustelematon heitto, Manu veti sen vitsiksi ja sitten ruvetaan taas nokkimaan että "ei osata tehdä työtä kunnolla", hohhotihoijaa mikä perusteltu sivallus. Enpä tiedä kuka sitten tällaisistakin esineistä enemmän tietää kuin nämä kaksi sankaria, jotka videolla esiintyivät - ja video oli aivan autenttinen, tavaraa on paljon, paljon enemmänkin kuin tässä näkyi.

Olen poistanut lukuisia kommenttejasi, jotka eivät ole liittyneet artikkelin aiheeseen vaan siihen, että on ollut taas "kiva aukoa päätään". Kuten totesin, tämä ei ole paikka päänaukomiselle. Sähköpostiosoitteita minun ei tarvitse tuijotella tunnistaakseni tekstityyppejä, sen verran olen foorumeita lukenut tässä vuosikymmenten varrella, eikä se ole edes ainoa tieto mitä meille kävijöistä jää. Sitä paitsi se pitää erikseen katsoa kannasta, mutta tapauksessasi siihen ei ole edes ollut tarvetta.
lainaa
RamiSelin

Rekisteröitynyt 19.04.2008

02.08.2020 klo 04.28 9 tykkää tästä

Siis tyyppi kerää harrastuksenaan tärkeäksi kokemiaan asioita ja varastoi niitä luultavasti omilla rahoillaan. Sitten hän vielä kehtaa esitellä niitä ilmaiseksi netissä asiasta kiinnostuneille?! Kyllä Manun pitäisi mennä nyt nurkkaan häpeämään.


Mutta jos nyt ainakin toisen osan saisi vielä, jookosta?
lainaa
TomOfSvenland

03.08.2020 klo 19.15 3 tykkää tästä

Tämähän oli ihan mukava video.
Samaa meininkiä kuin Pelataanpa-videoissa, kun ilmeisesti boksin omistajakaan ei oikein tiedä etukäteen laatikon sisältöä. Ilmeisesti sieltä olisi sitten pitänyt löytyä Huutokaupan metsästäjien tyyliin kultaharkko, NWC-nessicartti ja vuosimallin '59 avocadillac että kaikki olisivat olleet tyytyväisiä.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

07.08.2020 klo 08.49

Editoinnissa hienosti piilotettu "joku kauhupeliaiheinen" x360 faceplate, ettei katsojakaan voi besserwisseröidä. Oi voi. Tosin saattoi olla, ettei Jukka vilauttanut sitä kamerallekaan tarpeeksi selvästi.

Suklaakalenterin kohdalla "mint"-kuntoluokitus huvitti, voinee suklaan tarkoittaa muutakin.
Muokannut: Arcane 07.08.2020 klo 09.01 lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.08.2020 klo 10.01

Arcane: Kyseessä oli F.E.A.R. 2.
lainaa
nakkendeerus

08.08.2020 klo 13.32

ahdfdagd kirjoitti:
Yli puolet laatikoista käyty ostaas kirppikseltä kiirees ja huonekkin missä kuva on otettu on joku taloyhtiön kellarivarasto yms.

Jäbä taitaa olla joku mediakentän mestari, työtönkin tottakai. Rivien välistä kajastaa suolainen itku.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova