Tuorein sisältö

DSi:lle varustevyöry

Manu Pärssinen

12.05.2009 klo 17.39 | Luettu: 2397 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Speedlinkin DSi-tarvikkeet
Nintendon DSi:n saapuessa markkinoille, ovat lisävarustevalmistajat olleet totta kai hereillä ja kauppojen hyllyiltä löytyi välittömästi sekä virallista että epävirallista varustetta käsikonsolin i-mallille, vaikka useimmissa tapauksissa Lite-härpäkkeetkin olisivat vielä kelvanneet. V2.fi katsasti Speedlinkin valikoiman tältä saralta.

Speedlinkin DSi-varusteita saa viidessä eri pakettikoossa sekä tietenkin mustana ja valkoisena, oman konsolin väritystä vastaavasti. Suurin paketeista on Comfort Pack, josta löytyy suojakotelo (samanlainen kuin arvostelemamme Carry Case Style, mutta yksivärinen), verkkovirtamuuntaja, auton tupakansytyttimeen sopiva virtapiuha, nappikuulokkeet, rannelenkki ja kaulalenkki konsolin kantamista varten, kolme pelikoteloa DS-moduuleille, kynästylus, peukalostylus, mikrokuituliina näyttöjen putsaamiseen, näyttöjen suojaukseen tarkoitetut kalvot ja suojaavat tulpat kaikkiin konsolin portteihin. Likimain siis kaikkea, mitä ikinä voisi DSi:n kanssa kuvitella tarvitsevansa.

Speedlinkin varusteet ovat yleensä olleet kohtuullista laatua ja niin on taaskin. Vaikka kaikki varusteet ovatkin valmistuksen osalta kiinalaista alkuperää, iskee saksalainen laadunvalvonta ainakin jonkinmoisen luottoleiman firman tuotteille. Kuulokkeet eivät tarjoa hifielämyksiä, mutta kelvannevat perheen pienimmille, peukalostylus on tietyissä tilanteissa kätevämpi kuin ohut kynä ja kesän automatkoilla on varmasti käyttöä tupakansytytinvirralle. Koko paketin hinta on 25 euroa, mikä sinänsä on hintansa väärti, mikäli uskoo kaikille osasille käyttöä löytyvän.

Mikäli koko satsia ei tarvitse, löytyy muita vaihtoehtoja:

Tech & Carry Packissa (15 €) on yksi osanen, jota ei isoimmasta paketista löydy: sisäänvetäytyvä USB-piuha. Näitä olisin huolinut tietokoneeni läheisyyteen vaikka koko laatikollisen. Sen lisäksi mukana on taas suojakotelo, kuulokkeet, kolme pelikoteloa, varastylus ja peukalostylus, porttien suojat sekä ranne- ja kaulanauha.

Protect & Load Pack (10 €) taas erottautuu muista kahdella varastyluksella. Mukana on USB-piuha, kaksi pelikoteloa, kuulokkeet, suojakotelo ja näyttöjä suojaavia kalvotarroja. Tarrat eivät vaikuttaneet konsolin toimintaan millään tavalla, mutta naarmusuoja on aina kannattava hankinta.

Varusteiden määrä vähenee reilusti Secure & Safe Packiin (8 €) mentäessä, mutta siinä olevaa suojakoteloa saa toimituksen tietojen mukaan myös pinkkinä - saattaa olla, että kaikkia muitakin yllä olevia. Kotelon lisäksi kaksi kynästylusta, kaksi peukalostylusta ja suojakalvot sisältävä S&S onkin ehkä sisällöltään kaikin puolin hyödyllisin, mikäli ei kuulokkeita tai lisävirtalähteitä tarvitse.

Viimeinen versiointi Speedlinkin DSi-varustepaketeista, nimeltään Small Tools Pack (5 €), on ainoa, joka ei suojakoteloa tarjoa. Sen sijaan siitä löytyy kuudelle DS-pelimoduulille suojaa tarjoava kotelo, kaksi kynästylusta, kaksi peukalostylusta, porttien suojatulpat ja näyttöjen suojatarrat.

Valinnanvaraa siis riittää tarpeen ja lompakon mukaan kaikkien DSi-pelaajien makuun. Kalleimman paketin etuna ovat virtalähteet, jotka käyvät mihin tahansa muuhunkin pientä USB-liitintä virransaantiinsa tarvitsevaan laitteeseen - vaikkapa autonavigaattoriin tai MP3-soittimeen.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tuoreimmat Singstari... Xbox Live Arcade -ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova