Tuorein sisältö

V2.fi tutustui: Sonyn INZONE PC-pelilaitteet

Matias Puro

29.06.2022 klo 15.02 | Luettu: 1366 kertaa | Teksti: Matias Puro

Sony-vyöhykkeen sisällä
V2.fi osallistui Sonyn järjestämään pressitilaisuuteen, jossa esiteltiin uuden Inzone-nimen alla kulkevia pelituotteita. Tilaisuuden aikana nähtiin kolme tulevaa headsettiä sekä kaksi pelimonitoria. Inzone-brändätyt tuotteet on kehitetty pääasiallisesti PC-pelaajille, vaikka joitakin ominaisuuksia löytyy myös Sonyn Playstation-konsolien käyttäjille.

Kohdistettua äänitarjontaaPR-tilaisuus alkoi kolmen tulevan headset-mallin esittelyllä. H3-, H7- ja H9-nimillä kulkevien headsettien esittely keskittyi vahvasti niin kutsutun 360 Spatial Sound for Gaming -tilaäänitoiminnon esittelyyn. 2-kanavaisen stereoäänisignaalin 7,1-kanavaisena tilaäänenä toistavan toiminnon luvataan paljastavan pelaajalle kaikki nurkkien takana hiipparoivat kelmit. 360 Spatial Sound on tosin käytössä vain PC:llä pelatessa, sillä Playstation 5 -konsoli käyttää eri teknologiaa. Futuristista menoa tarjotaan sen verran, että pelaaja voi jopa ottaa kännykällä kuvan korvastaan, jolloin tekoäly analysoi korvan muodon hienosäätääkseen tilaäänen sen mukaiseksi.

Langallinen karvalakkimalli H3 tulee köyhdyttämään pelaajia 120 euron edestä, keskitason H7-mallilla tulee olemaan hintaa 250 euroa. H9 kustantaa premium-tason pelaajilta 330 euroa. Kalleimman mallin erikoisuuksia ovat mm. nahkaiset korvatyynyt sekä aktiivinen vastamelutoiminto, jonka voi säätää myös kevyemmäksi ambient sound modeksi.

Kaksi kalleinta mallia on langattomia, ja niiden akkukestoksi luvataan kymmeniä tunteja: H7:lle povataan parhaimmillaan jopa 40 tunnin käyttöä ennen latausta. H9 jaksaa reilut 30 tuntia, kunhan vastamelutoiminto on poissa päältä. Jos on unohtanut laittaa luurit lataukseen, quick chargen kerrotaan lataavan 10 minuutissa noin tunnin verran käyttöaikaa. H7:ssä ja H9:ssä voi myös helposti säädellä peliäänien ja chatin tasapainoa suoraan kuulokkeista.

Silmäkarkkia koneella ja konsolillaKuulokkeiden lisäksi PR-tilaisuudessa nähtiin kaksi tulevaa monitoria. M3- sekä M9-nimillä kulkevat monitorit tarjoavat IPS-näytöllä 1ms GtG-vasteaikaa (Grey-to-Grey, harmaasta harmaaseen). M3-malli näyttää Full HD-kuvaa 240Hz:n virkistystaajuudella, M9 taas kykenee 144Hz:n 4K-kuvaan. M9-mallin Full Array Local Dimming -taustavalotekniikan kerrotaan tarjoavan korkealaatuista kuvaa sekä syvän mustantoiston.

Monitoreista löytyy lisäominaisuuksia Playstation 5:lle. Auto HDR Tone Mapping on HDR-asetusten automaattisäätö. Käyttäjä voi toki hienosäätää asetuksia halutessaan myös itse. Konsolikuntalaiset voivat nauttia myös Auto Genre Picture Modesta, joka valikoi automaattisesti eri kuvamoodin, kun pelaaminen alkaa väsyttää ja tekee mieli katsoa elokuvaa.

Lisäksi monitoreista löytyy erilaisia aputoimintoja pelaamiseen, kuten synkkiä tiloja selvemmiksi säätävä Black Equalizer sekä kontrastia ja kirkkautta säätävä FPS-pelikuvatila. Toimittajien kyselytunnilla mainittiin HDR10-tuki sekä tuki vaihtuvalle virkistystaajuudelle HDMI VRR:n ja G-Syncin muodossa. Portteja löytyy yhtä sun toista: DisplayPort 1.4, 2kpl HDMI 2.1, USB-C, USB-B, 3kpl USB-A sekä 3,5mm. Kovaäänisiä kavahtavat ja headsettejä inhoavat voivat kuunnella räiskettä myös monitorin sisäänrakennetuista kaiuttimista.

Kesällä myyntiin saapuva M9-malli tulee kustantamaan 1300 euroa. Halvemman M3-monitorin lopullinen hinta selviää syksyllä, ennen talvimarkkinoille saapumista.

V2.fi | Matias Puro
< V2.fi avasi laatikon... V2.fi kasasi: Tietok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova