Tuorein sisältö

V2.fi avasi laatikon ja kokeili: Gioteck DUO -latausteline (PS5)

Manu Pärssinen

23.11.2022 klo 13.00 | Luettu: 1845 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tuplasti latausta, vielä enemmän värivaihtoehtoja

V2.fi sai kokeiltavakseen Gioteck-nimisen lisälaitevalmistajan DUO-latausaseman PlayStation 5:lle. Latausasemaa on saatavilla myös SOLO-mallina sekä myös Xbox-ohjaimille, mutta sen erityisen ominaisuus on vaihdettavat värilliset etulevyt. Xbox-versiossa tulee vain kaksi (musta ja valkoinen), mutta PlayStation-version saa muokata omien ohjaintensa värin mukaisesti mustaksi, violetiksi, magentaksi, pinkiksi, siniseksi tai valkoiseksi. Xbox-telineen laatikosta löytyy myös ladattavat akkupaketit.

On toki hieman arveluttavaa muoviroskan kerääntymisen kannalta, että mukana tulee viisi "ylimääräistä" etulevyä, jotka todennäköisesti jäävät hyllylle pölyttymään tai heitetään pois. Vielä enemmän elektroniikkajätettä olisi toki syntynyt siitä, mikäli jokainen värimalli olisi julkaistu erikseen. Lataus tapahtuu USB-C-liitännän kautta, eikä virtalähdettä tule mukana, sillä teline on suunniteltu kytkettäväksi konsolin USB-porttiin. Etulevyssä on reiät valoille, jotka kertovat latauksen tilasta ja takaa löytyy toinenkin USB-liitäntä, johon voi pistää vaikka kuulokkeet latautumaan, ilman että konsolista pitää uhrata lisää USB-portteja.

Alla olevalla videolla avaamme paketin ja pistämme ohjaimen lataukseen. Kaikki toimii toki, kuten oletettuakin, ohjain vaan pitää osata laittaa telineeseen oikeassa kulmassa, jotta se loksahtaa paikoilleen.Gioteck DUO (PS5)
Hintaluokka: 35 eur
Lisätietoa: Gioteck

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: NZXT ... V2.fi pelasi: Humank... >

Keskustelut (3 viestiä)

Vierailija

24.11.2022 klo 08.38

En oikein keksi että mihin tällaista tarvitsee. Kaksi ohjainta, toinen käytössä ja toinen konsolin mukana tulleen latauspiuhan päässä valmiudessa.
lainaa
Exe

24.11.2022 klo 13.18 1 tykkää tästä

Vierailija kirjoitti:
En oikein keksi että mihin tällaista tarvitsee. Kaksi ohjainta, toinen käytössä ja toinen konsolin mukana tulleen latauspiuhan päässä valmiudessa.


Pleikkarissa on vain yksi USB-C -paikka konsolin etuosassa. Itselläni on PSVR:n piuhat kiinni konsolin takana, joten siellä ei ole vapaita USB-paikkoja. Itselläni on Sonyn Pulse-kuulokkeet, jotka ladataan USB-C:n kautta, kuten ohjaimet.

Tämä latausteline on kyllä huono, koska tulee kiinni konsoliin vieden sen ainoan USB-C -paikan. Itse aion nyt Black Fridayn alennuksesta ostaa Sonyn oman lataustelakan, joka tulee suoraan pistorasiaan kiinni jättäen USB-C -paikan kuulokkeiden lataukseen.

Toki aina näitä laitteita voi myös latailla suoraan pistorasiasta, jos löytyy sopivat laturit, mutta se onkin asia erikseen.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.11.2022 klo 13.28 1 tykkää tästä

Vierailija: jos on paljon kaksinpelauksen tarvetta, niin ohjaimet latautuvat telineessä kun niillä ei pelata.

Exe: USB-C on siis lataustelineen päässä, konsoliin menee kiinni USB-A. Piuha näkyy videolla noin minuutin kohdilla. Ja jos käyttää USB-C-USB-C-piuhalla, nin telineessä on sitten vapaa paikka, johon voi pistää sen, minkä konsoliin olisi muuten.
Muokannut: manu 24.11.2022 klo 13.29 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova