Tuorein sisältö

V2.fi ennakoi: Hogwarts Legacy

Manu Pärssinen

26.01.2023 klo 18.48 | Luettu: 1650 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Velhojen valtakunnassa

V2.fi pääsi harvojen ja valittujen joukossa testaamaan ennakkoon kauan odotettua, Harry Potterin velhojen maailmaan sijoittuvaa Hogwarts Legacy -peliä, joka julkaistaan ensi kuun 10. Päivä PlayStation 5:lle, Xbox Series S|X:lle ja PC:lle, sekä muille alustoille myöhemmin tänä vuonna. Testitilaisuus järjestettiin hulppeassa ympäristössä, Hampurissa sijaitsevassa Mehr!-teatterissa, joka oli rakennettu varta vasten Harry Potter und das verwunschene Kind (Harry Potter ja kirottu lapsi) -näytelmän esittämistä varten. Osa aulasta oli nyt omistettu WB Gamesin ja Portkey Gamesin peliä varten.


Pelin pääsuunnitelija Alan Tew kertoi paikalla olleille videotervehdyksen välityksellä, millaisia haasteita pelin kehittämisessä oli ollut - Hogwartsin linnan hiomisessa, taikojen käyttämisessä, kontrollien säätämisessä ja niin edelleen. Pelaajalle haluttiin antaa koko Hogwarts-elämys: lajitteluhattuhetki, taikasauvan käytön opettelu, ystävystyminen muiden oppilaiden kanssa, taikojen käyttö, opiskelu ja niin edelleen… ja toki kaiken taustalla on synkkä mysteeri.

Alla olevalla videolla on viiden minuutin verran pelikuvaa höystettynä kevyellä kommentoinnilla siitä, mitä kokeiltavaksi annettiin ja millainen fiilis testisessiosta jäi.


V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi avasi: NZXT H9... V2.fi pelasi: Path t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova