Tuorein sisältö

Listasunnuntai #49

Manu Pärssinen

29.08.2010 klo 18.13 | Luettu: 7209 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi:n Mafiaveljet

Mafia II -kilpailussamme kyselimme V2.fi:n lukijoiden mafianimiä ja perusteluja niille. Listasunnuntaissa esittelemme nyt juryn valitsemat kymmenen parasta - sekä itse voittajan.Sami "Eraser" Teräväinen
Kun pitää hankkiutua eroon kirjoitetusta tekstistä tai itse kirjoittajasta, väärän mielipiteen ilmaisijasta, niin lisänimen merkitys on selviö. Jälkeen jää vain käyntikortti, E-kirjain pyyhekumiin painettuna, huonon mielipiteen ilmaisijan kuolonkankeaan käteen jätettynä.

Samu "Turskapoika" Turkia
Nimi johtunee sukunimestäni väännetystä pilasta, josta olen kuullut kavereiltani sekä vanhemmiltani. Nimi on myös saanut lisää merkittävyyttä johtuen isoisästäni, joka ei enää tunnista minua ja kutsuu minua jostain syystä kalatorin kauppiaan pojaksi, joka johtunee jostain nuoruuden muistosta.

Miika "Greasy Foureyes" Halmela
Pidemmittä puheitta oma mafianimeni olisi Miika "Greasy Foureyes" Halmela, tällainen todella hullu ja psykoottinen mafian hitman jonka erikoismerkkinä rasvaisia sormenjälkiä silmälaseissaan. Tyylittelemätön, rähjäinen ulkonäkö, jopa nörttimäinen olemus, rillit aina sormenjäljissä (vaikka niitä miten putsaa, aina sormi osuu linssiin jossain vaiheessa kun sieltä naapuritalon katolta kyttää tulevaa kohdettaan sen kiväärin kanssa..) Ei mikään suosittu kaveri, mutta sitäkin pelätympi sekopää, haha. Tapaus jossa hintelä rillipään ulkonäkö pettäisi.

Tomi "One-Thumb" Ahokas
Mafia nimen syntyperä on yksinkertainen. Yläasteen liikuntatunnin lentopallopelin aikana peukaloni antoi periksi, kun otin palloa vastaan. Peukaloni vääntyi aika pahasti. Lääkärien mukaan peukalossani ei ollut mitään vikaa, mutta eipä tuo ole koskaan parantunut. Heti kun peukalooni tulee pienikin rasitus niin käy ihan perkeleen kipeää, jopa xboxin pelaaminen tietyn ajan kuluessa. One-Thumb olisi siis täydellinen mafianimi, se on pelottava ja fakta. Voisin lyödä vetoa, että luulitte minulta puuttuvan toinen peukaloistani =).

Joona "Don Narina" Pellikainen
Aikoinani koulussa kemian ja matematiikan luokassa istuin takanurkassa ja minulla oli tietysti koko luokan narisevin tuoli. Tuolin saranat oli öljytty noin 5 vuotta sitten. Sitten aina ihan kiusalla narisuttelin tuolia päivittäin ja saatoin siten luokkakaverini raivon partaalle. Varsinkin kokeiden aikaan tuo on todella ärsyttävää, joten jos minusta tulisi mafioso nimeltä Don Narina, minut varmaan "whackattaisiin" Sopranos-tyyliin luokkatovereideni toimesta...

Janne "FrostArtery" Ratia
Tämä ihan puhtaasti siitä että yleensä (krapulassa) kun syön jäätelöä, syön kerralla 2,5 lidl vaniljajäätelöpurkin. Tämän jälkeen tuntuu kuin valtimot olisivat jäässä! Mafiosona laittaisin myös kilpailijani jäihin.

Jani "Butcher Knife Giorgio" Finnig
Poika haaveili poliisin ammatista, mutta alamaailma vei mukanaan. Poika kasvoi, päätyi kaupungin sykkeestä maaseudulle. Ympäristö vaihtui, poika kasvoi mieheksi. Mies opiskeli teurastajaksi ja palasi tositoimiin kaupungin sykkeeseen. Mafia II, vielä hetken sinua odotan.

Ilari "Don Suppo" Järvinen
Osaan olla v-mäinen kuin peräpuikko, mutta silti joskus ainoa vaihtoehto.. ;D

Esa "One-eyed King" Aaltonen
Parhaiten perusteluksi käy se, etten oikeastikaan näe vasemmalla silmälläni mitään. En toki hae säälipisteitä, sillä olen siihen lapsesta saakka totutellut. (Nuo uudet 3D-härpäkkeet tosin pistää vihaksi.) One-eyed king käy myös järkeen, jos miettii sananlaskua "In the land of the blind, the one-eyed man is king.". Mafiamaailmoissahan alaiset ovat yleensä pomoa eli kingiä sokeasti seuraavia alaisia, jotka tekevät niin kuin käsketään. Sääntöjä noudatetaan ja niiden rikkomisesta rangaistaan. Toki jos olisin oikeasti minkätahansa mafian jäsen, minulla olisi hyvä syy käyttää silmälappua. Naisethan siitä diggaa, sekin on Donille välttämätön ominaisuus.

"Yksiposki Mikke" Passi
Nimi ei viittaa kasvoihin, vaan siihen kun humalassa istuin kiukaalle. Nimeä ei kuitenkaan kukaan muu kuin johtajamme uskalla mainita minun kuulteni.

Ja voittaja on:

Kari "Noonbeard" Tervo

Tämän taivaltajan mafianimi tulee vauhdikkaasta parrankasvusta, joka on aamun naamakarvojen ajosta huolimatta jo keskipäivällä rehvakkaissa mitoissa. Hänen asepalveluksessaan tämä toimi vain huvittavana upseerien ärsyttäjänä, mutta siviilielämässä se antoi hänelle rujoa katu-uskottavuutta jota tarvitaan gangsterin kokopäiväisessä työssä. Lisäksi vauhdikas parrankasvu suo hänelle mahdollisuuden vaihtaa partatyyliä kuin videopelissä konsanaan: tällä viikolla goatee, seuraavalla mutton chops.

Onnittelut voittajalle, johon otetaan pikapuoliin yhteyttä tarjouksen kanssa, josta ei voi kieltäytyä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lasten pelihetki... Kinectiä kotimaisitt... >

Keskustelut (4 viestiä)

Smikke

29.08.2010 klo 19.16

Tässä on varmaan virhe kun meikäläisen juttu toisiksi alimmaisena ? .. noh onnea kuitenkin voittajalle vaikka se en minä tällä kertaa ollutkaan.

Mukava nähä kuitenkin että top10 sisään päästiin :)
lainaa
iNdo

29.08.2010 klo 20.50

Eikö koko Top10 voisi saada jotain.. "Maineen" lisäksi! ;D
lainaa
Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

29.08.2010 klo 21.38

"Tuolin saranat oli öljytty noin 5 vuotta sitten."
mitä... vittua
lainaa
Neatie

12.09.2010 klo 10.47

Ex_Digital kirjoitti:
"Tuolin saranat oli öljytty noin 5 vuotta sitten."
mitä... vittua

Sitä vittua että tuolin saranat oli todennäköisesti öljytty viitisen vuotta sitten?

Onnea voittajalle ja Top-10-listalle päässeille!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova