Tuorein sisältö

Haastattelussa Christina Applegate

Vieras

07.05.2014 klo 11.34 | Luettu: 5379 kertaa | Teksti: Vieras

Uutisankkuri 2:n kaunistus
V2.fi julkaisee yhteistyössä Fox-Paramountin kanssa ja yksinoikeudella Suomessa Uutisankkuri 2 -elokuvan naispäätähden Christina Applegaten alla olevan haastattelun. Monet tuntevat Christinan varmastikin edelleen parhaiten Pulmusten blondina Kellynä. Tässä neidon mietteitä Uutisankkuri-elokuvan jatko-osasta.



Mitä Uutisankkuri 2 -elokuvalta voi odottaa?

Se oli aika lailla sitä, mitä minä itse elokuvalta odotin. Se on hullumpi kuin edellinen. Mukana on myös paljon uusia ja hauskoja ihmisiä, ja oli mahtavaa työskennellä sellaisten nerojen kanssa. Elokuva oli minulle todella hieno kokemus.

Miltä tuntui palata Veronicaksi?

Oli todella helppoa olla taas Veronica. Tosin hän ei tietenkään ollut se sama Veronica kuin kymmenen vuotta sitten. Nyt hän on menestynyt ja äiti. Oli hauska viedä hahmo uudelle tasolle.

Teet tässä elokuvassa töitä monien hauskojen koomikkojen kanssa. Oliko vaikea keskittyä ja pitää pokkansa kuvauksissa?

Applegate: Voin kertoa, että se ei ollut helppoa. Sitä täytyy vain muistaa, että on ammattilainen, ja että pitää ryhdistäytyä. Luulen pilanneeni useita kohtauksia. Ehkä he laittavat ne dvd:lle, niin ihmiset näkevät kuinka hauskaa meillä oikein oli.

Oliko suurin osa dialogista käsikirjoitettua, vai oliko tilaa myös improvisaatiolle?

Käsikirjoitettua. Usein kuvasimme ensin käsikirjoitetun version, ja sen jälkeen kokeilimme kaikkea hullua. Meillä on siis monia versioita tästä elokuvasta, monenlaisilla dialogeilla.

Lähditkö heti innolla mukaan, kun näit kakkososan käsikirjoituksen?

Itse asiassa suostuin mukaan ennen kuin edes näin käsikirjoitusta. Minulla oli niin hauskaa ensimmäistä tehdessä, että halusin olla mukana tässäkin.



Elokuvassa on paljon miesnäyttelijöitä. Oliko testosteroni aistittavissa?

Nämä miehet ovat ihan pehmoja (nauraa). Machoja ei näissä kuvauksissa ollut. En missään vaiheessa tuntenut, että tarvitsisin vertais-naistukea, tunsin oloni oikein kotoisaksi miesten kanssa. Minussa taitaa olla enemmän miehisiä ominaisuuksia kuin niissä jätkissä.

Tässä elokuvassa yhteytesi Ron Burgundyyn on voimakkaampi. Oletko samaa mieltä?

Olen. Veronica on paljon varmempi Ronista tässä elokuvassa verrattuna ensimmäiseen. Vieläkään hän ei ole sataprosenttisen varma heidän suhteestaan, ehkä se nähdään vasta kolmannessa elokuvassa.

Miksi kesti kymmenen vuotta tehdä toinen Uutisankkuri-elokuva?

Hyvä kysymys. Kyselin uudestaan ja uudestaan, mitä kakkososan suhteen suunniteltiin. Välillä minulle kerrottiin, etten olisi edes mukana siinä. Sitten kuulin huhuja, että projekti olisi kuopattu, ja yhtäkkiä kutsu kävikin. Olin todella innoissani kun kuulin uutisen.

Oletko oikeassa elämässä yhtä hauska?

Taidan olla oikeasti vakavampi. Yritän kyllä saada kolmevuotiaan tyttäreni nauramaan. Ehkä säästelen huumorini valkokankaita varten.

Kilpailetko muiden kanssa siitä, kuka pääsee useimpiin pilalle menneisiin otoksiin?

En todellakaan. Minua aina hävettää, kun mokaan kameran edessä. En pidä siitä, mutta sitä tapahtuu. Luulen, että faneilla on paljon hauskempaa, kun he näkevät ne kohtaukset kuin minulla. Tykkään silti itsekin katsoa pilalle menneet kohtaukset.

Leikattiinko elokuvasta pois joku kohtaus, jonka olisit halunnut jäävän?

Eräs musiikkinumero. Olin mukana kun se nauhoitettiin ja hyvin ihmeissäni kun se leikattiin pois. Mutta, kenties näemme senkin sitten dvd:ltä…

Käännös: Tiina Ranto

V2.fi | Vieras
< Leffalista #57: Star... Onda V819 Mini... >

Keskustelut (3 viestiä)

tjuymtugbtrtb

07.05.2014 klo 12.20 4 tykkää tästä

superjournalismia. v2 onkin iso tekijä. odotellessa obaman, hawkingin ja yong-unin haastatteluja
lainaa
Bob

08.05.2014 klo 04.49

Olipas tasapaksu haastattelu. Kyllästyyköhän näyttelijät vetämään näitä samoja jorinoita joka leffan kanssa?
lainaa
Milli

08.05.2014 klo 15.42 2 tykkää tästä

Luin jutun läpi, mikä on enemmän kuin monen muun v2 artikkelin kohdalla. Kivahan näitä olisi saada lisää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova