Tuorein sisältö

V2.fi palkitsee: Voita kaikki Mission Impossiblet!

Manu Pärssinen

13.11.2015 klo 18.31 | Luettu: 3473 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Voi mahdoton mimmonen tehtävä!


Voittajat on arvottu:
Kokoelmaboksin saa Severi Suominen Helsingistä ja blu-rayt lähtevät Jenni Askolinille Espooseen sekä Markus Rojolalle Haapavedelle.

V2.fi:n lukijoiden mahdottomia tehtäviä olivat muun muassa äänipöydän asentelu, naimisiinmeno, avioero, äitiys, erinäiset armeijatempaukset, ajokortin suorittaminen, mustamakkara kahvilla, laihdutus, vakavasta sairaudesta selviäminen, Venäjän läpi matkustus, lampaan keritseminen ja elämästä selviäminen hengissä (ainakin tähän asti).

Onnittelut voittajille!

V2.fi ja Paramount Pictures järjestävät yhdessä Mission:Impossible -kilpailun, jossa on kertaluokkaa messevämpi palkintokasa! Vastaa alla olevaan kysymykseen, niin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa jonkun seuraavista:

1. palkinto: kaikki viisi Mission: Impossible -elokuvaa sisältävä kokoelmaboksi
2. palkinto: Mission: Impossible Rogue Nation dvd tai blu-ray
3. palkinto: Mission: Impossible Rogue Nation dvd tai blu-ray

Vastaa 27.11. klo 23:59 mennessä ja muista lisätä vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko dvd:n vai blu-ray:n mikäli voitat.

Mikä on mahdottomin tehtävä, mistä olet suoriutunut? Lisää vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko blu-rayn vai dvd:n, mikäli voitat.


Lähiaikoina V2.fi julkaisee myös elokuvan tähden Rebecca Fergusonin haastattelun.

Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.


V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Sound... V2.fi testasi: Netge... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova