Tuorein sisältö

Sex and the City - Sinkkuelämää 2

Ensi-ilta: 02.06.2010
Genre: Draama, Komedia
Ikäraja: 13
Jari Tapani Peltonen

01.06.2010 klo 21.10 | Luettu: 47794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Loppuhuipennuksen tienoilla Sex and the City – Sinkkuelämää 2 alkoi jo tuntua elokuvalta, eikä tv-sarjan jatkolta. Myös teokset Priscilla – aavikon kuningatar ja Kiitos kaikesta, Wong Foo, parhain terveisin, Julie Newmar kertovat naisia näyttelevistä klovneista, joita paheksutaan korvessa. Leffat luottavat siihen, että katsoja kannustaa draamakuningattaria. Pidin ideasta enemmän, kun drag queenit olivat miehiä ja korpi löytyi oman maan sisältä. Kim Cattrallin suoritus ikääntyneenä, naiseuttaan hormoneilla hoitavana Samanthana on yhtä riipivä kuin Terence Stampin työ transnaisena, ja molemmat ovat yhtä seksikkäitäkin. Priscilla ei huipentunut kohtaukseen, jossa joku polkaisee Stampia vilauttaen kuutamoa katsojille. Kenties naiseuden tavoittelu tuntuu vilpittömämmältä, kun tällaiset hahmot eivät luule olevansa oikeita naisia, ja kun heitä ei oikeina naisina juhlita. Sekin aina auttaa, jos katsoja löytää sankareista muitakin naisellisia piirteitä kuin kenkäfetissin ja v**tumaisuuden.

Elämän ohikiitävyys... muuttuu tosiasiasta runolliseksi potaskaksi, kun leffa kehtaa kestää kaksi ja puoli tuntia ilman kantavaa ideaa. Muistetaan kuitenkin, että tämä on "naisten elokuva". Mikä on tärkein asia, minkä tiedämme "naisista"? Ne ovat aina oikeassa.

Yksi lukuisista tarinanpätkistä on ystävämme Carrien ja sen jonkun jamesbondin suhde. Carrie ja kuje könsikäs ovat eläneet pari vuotta avioliitossa. Carrie on kyhännyt aiheesta kirjan. Heillä on ongelmia: karpaasi ei tajua ostaa koruja lahjaksi, ja joskus se tahtoo ottaa rennosti. Carrie ottaa parin päivän tauon suhteesta. Niin ja hän viettää puolet leffasta lomaillen Abu Dhabissa. Tämän kaiken tietäen könsikäs spekuloi: pysyisikö suhde vireänä, mikäli he ostaisivat lisää asuntoja näitä irtiottoja varten? Kuinka sika kehtaa?! Ei paniikkia. Ihannemies tajuaa heti pyytää anteeksi. Pointti on siinä, että Carrie ei varsinaisesti tunnu avioelämän papittarelta ainakaan vielä. Jos tämä olisi tavallinen elokuva, hän varmasti alkaisi ajatella asiaa itsekin, kun hänen kirjaansa myöhemmin kritisoidaan.

Sex and the City 2 on elokuva, jossa Carrien tyttöystävät solvaavat sitä kriitikkoa, koska se Mies selvästikin pelkää vahvoja naisia. Katsojille ei tarvitse kertoa, miksi kirja on kritiikin yläpuolella - koska he tietävät naisten olevan aina oikeassa.

En suinkaan kommentoi sitä, kuka näitä oikeasti katsoo, mutta päätellen tästä ja Twilightista, modernit "naisten elokuvat" on suunnattu pinnallisille itsekeskeisille tipitii-tyttärille, jotka ovat läheisriippuvaisia ja mustasukkaisia, mutta tykkäävät kutsua itseään vahvoiksi ja itsenäisiksi. Kutsutaan tätä puolifiktiivistä rotua ämmiksi. Ämmillä ei ole keskittymiskykyä. Ämmiä kiinnostaa kimallus, tyhjämielinen tuijotus, matkailumainokset, sentyylinen poseeraus mitä Dressmann-mainoksissa harrastetaan ja miesten syyllistäminen. Niillä kuuluisilla asioilla, "joita miehet eivät tajua", viitataan joko kiljumiseen ja kenkiin, tai ihan vain tylsiin arkipäiväisiin ongelmiin, jotka tosiasiassa ovat helposti ymmärrettäviä. Teen arvauksen, että ämmille se on Sex and the City 2:n harvoja ongelmia, että päähenkilöt ovat rikkaita. Charlotte ja Miranda eivät ole lapsiensa pääasiallisia hoitajia. Kun he itkevät etuoikeutettujen elämiensä stressaavuutta, heidän on pakko ohimennen skoolata niiden naisten kunniaksi, joilla ei ole varaa palkata lastenhoitajaa. Ehkä tällainen tuntuu teennäiseltä jo ämmienkin mielestä?

Tytöt viettävät yli puolet ajasta Abu Dhabissa samasta syystä, kuin Uuno vieraili Epsanjassa: kun leffasarja menestyy, niin mikä jottei. Alkupuoli on sen verran harmitonta, muodollisesti pätevää, jopa jouhevaa hömppää, että voin vilpittömästi väittää odottaneeni matkalta jotakin fiksua. Tytöt ovat materialisteja. Heidät kutsutaan vieraiksi moderniin huippuhotelliin. Turistirysien tasoon katsomatta Arabiemiirikunnat on islaminuskoinen maa. Vastakkainasettelu länsimaisen kulttuurin juhlituimpien horojen ja muslimien välillä on väkisinkin mielenkiintoinen. Siispä tytöt ennen muuta pörräävät klubeilla ja antautuvat palveltaviksi, jottei Sinkkuelämää-brändi menettäisi mainettaan. Islamilaisesta kulttuurista löydetään kaksi hyvää puolta. Kengät ovat halpoja. Eräs vanhus on rehellinen. Noin muuten leffa menee yhä vain vastenmielisemmäksi kehittäessään muukalaisvihaa miesvihansa pohjalta. Kuka tiesi, että musliminaisten ja sankariämmien tärkein ero on se, etteivät muslimit voi julkisesti syyttää miehiä kaikesta?

En suosittele Twilightia edes tahattoman komedian ystäville, enkä suosittele tätäkään. Tämä on elokuva, jossa puhutaan aina kun joku ei poseeraa. Dialogi on kuivempaa kuin maisemat kirjaimellisesti. Dialogi kuulostaa siltä, kuin nämä ilmeisen keskinkertaiset näyttelijät, jotka eivät ole vuosien jälkeenkään kehitelleet uskottavia keskinäisiä kemioita, olisi pistetty improvisoimaan. Sanaleikit eivät ole hauskoja alkuperäiskielelläkään, ja niitä ehtii kyllä märehtiä.

Lehmä sanoo muu. Niin tylsämielisiä kuin naudat ovatkin, kyllähän niitä hetken ihmettelee. Kun lehmät eksyvät hiekkamonttuun, on syytä huolestua, jos ne vaikka nilkkansa nyrjäyttävät. Kun lopulta potkaiset lehmää perseeseen yrittäen antaa sille vauhtia, jalkasi uppoaa polveen saakka, etkä saa sitä ulos ennen auringonlaskua. Hop hop hop voi helvetti! Tällainen elämys on Sex and the City 2.


Yhteistyössä Filmtrailer.comin kanssa

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Ark - In Full Re... Pate Mustajärvi - Mu... >

Keskustelut (37 viestiä)

Maunomato

02.06.2010 klo 00.24

Hahaha ei hemmetti kuinka viihdyttävä arvostelu! Nyt vain odotellessa elokuvan fanien raivoisaa itkemistä!
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

02.06.2010 klo 00.37

Kyllä piti ääneen nauraa tätä lukiessani. Toivotavasti kommenttien taso EI säily hyvänä niin hauskuus jatkuu vielä kommenteissakin...
lainaa
tinasotilas

02.06.2010 klo 11.17

Paras arvostelu IKINÄ :D
Ennustan flamewaria kun sinkkelämää-naiset heräävät ja kitisevät sinkkuelämän "symbolisesta merkityksestä" Joku voisi kutsua tätä symobliikkaa myös helvetinmoiseksi itsekeskeisyyden ja materialismin ylistykseksi.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.06.2010 klo 11.23

Eipä täl leffal näyttäis olevan mitää tekemistä ite sarjan kanssa joten voipi olla ettei naisiakaa oikeastaa kiinnosta tätä hehkuttaa ja puolustella. Ellei sitte jollekki sinkkuelämän tärkein asia ollu se että oli 4 kaveria NEW YORKISSA!! Ja ne sai ostaa kenkiä ja vaatteita aina ku ahisti!
lainaa
Inisijä

02.06.2010 klo 12.10

En komppaa ja arvostelu hauskuudesta huolimatta oli huono. Ja naisetha ovat aina oikeassa.
lainaa
Jii

02.06.2010 klo 12.16 1 tykkää tästä

Suosittelen oikolukemaan jutut kerran tai kaksi ennen kuin painetaan sitä julkaise-nappia. Arvion hauskuutta karsi aika pahasti lukukelvoton teksti..
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

02.06.2010 klo 14.06 1 tykkää tästä

Tykkäsin sarjasta, näitä naisia oli mukavaa inhota ja jotkut letkautukset siellä täällä olivat hauskoja. Sarjan teemahan ei edes yrittänyt olla realistinen. Muka-feministiset naiset kipittävät korkkareilla pitkin Manhattania puhuen VAIN miehistä ja miehen puutteesta. Se on hauskaa, ainakin minusta jota ei kiinnosta pätkääkään naisena jauhaa miehistä ja korkokengistä tosielämässä. Materialisteja me kaikki olemme jossain määrin, sarjan suosio onkin osittain siinä että nämä likat vetivät sen överiksi. Oletan että elokuva ei ole samaa henkeä kuin sarja. Luulen että elokuvassa näitä asioita käsitellään naama kurtussa jolloin ne asiat jotka olivat hauskoja muuttuvat ärsyttäviksi ja jopa törkeiksi. Naiskatsojia aliarvioidaan ja miehiä vituttaa. Elokuvasta viis, mutta piditkö Jari Pee sarjasta?
lainaa
KylläKyllä

02.06.2010 klo 14.18

Tuon elokuvan ainoa idea on mainostaa muotia. Abu Dhabiin matkustetaan sen tähden, että Desert Chic on tän kesän trendi. Naisetkin katsovat tuon elokuvan vain muodin tähden. Ei juonella tai millään muullakaan ole mitään merkitystä. Idea on vain antaa kuva, siitä millaisia vaatteita "rikkaat ja menestyvät" naiset käyttävät, jotta saadaan muut ostamaan saman tyylisiä vaatteita.
lainaa
TurPa

02.06.2010 klo 14.50

Paras elokuva-arvostelu koskaan *cumarrus*
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2010 klo 16.37 1 tykkää tästä

Chrisberg kirjoitti:
Elokuvasta viis, mutta piditkö Jari Pee sarjasta?


Silloin kun se oli uusi juttu Suomessa sain siitä vahvan allergisen reaktion. En minä siitä muuta muista, kuin että Samantha nousi nopeasti listallani koskien kaikkien aikojen pelottavimpia psykopaatteja.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

02.06.2010 klo 17.23

En mä tajua... Luulin että pidit bitcheistä ja meganartuista ja Samathahan on sellainen. No ehkä vähän yksiulotteinen... mutta silti! Itse inhoan eniten Carrien hahmoa, eihän siinä ole mitään ytyä siinä likassa. Pääosahahmo on aina tylsin.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2010 klo 18.07

Parhaan ymmärrykseni mukaan Samantha on vähän niinkuin naispuolinen James Bond (= psykopaattus), mitä tulee seksielämään. Ja tässä oli koko hahmo. Kaikki mitä Kim Cattrall tuo rooliin on nähty viiden minuutin sisällä, kunhan akka taas ulisee kun jyskytetään. Jos tätä hahmoa näyttelisi vaikka tässäkin leffassa vilahtava Liza Minnelli 64-vee, niin sehän voisi olla asia erikseen se.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

02.06.2010 klo 18.33

Vanhemmissa tuotantokausissa Samanthalla on myös tunne-elämä, nähdään itkua vanhenemisesta ja parisuhdeasioista (eipä naureta siellä). En kyllä tajua miksi tosiaan hahmo on tiivistetty enimmäkseen ulinaan makuukammarissa, minusta voisi hahmolla olla mahkuja suurempaakin-tyyliin kovuus-herkkyys. Cattrallista olen pitänyt aina, jotenkin sellainen nokkava ilme yhdistettynä urheilulliseen pitkään kroppaan miellyttää. Ei jaksa näitä 150cm piipittäviä kolmikymppisiä jotka kovasti koittavat olla kuin 17vuotiaita. No pitihän se oikein ruveta miettimään, ei hävetä! Liza Minnelli...uuuh, ihanuus!
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.06.2010 klo 19.06

Chrisberg kirjoitti:
Itse inhoan eniten Carrien hahmoa, eihän siinä ole mitään ytyä siinä likassa. Pääosahahmo on aina tylsin.
Tän takia jäi sarjan "seuraaminen" vähemmälle random tiirailun sijaan. Vihaan tota leukanaamaa.
lainaa
Hottentotti

02.06.2010 klo 20.11

Elokuvassa Priscilla - Aavikon kuningatar ei esiintynyt Malcolm McDowell, vaan Terence Stamp.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2010 klo 21.26

Hottentotti kirjoitti:
Elokuvassa Priscilla - Aavikon kuningatar ei esiintynyt Malcolm McDowell, vaan Terence Stamp.


Kiitän korjauksesta. Isoin moka vähään aikaan.
lainaa
rasvis

03.06.2010 klo 09.28

Kerrankin samaa mieltä Peltosen kanssa.
lainaa
JP_fail

03.06.2010 klo 11.28

En ymmärrä mitä hauskaa tässä arvostelussa porukan mielestä oli. Itteäni ei pahemmin kyllä edes kiinnosta leffa, mutta en vaan ymmärrä että mikä sai ihmiset nauramaan. Ellette naura sille kuinka paskaa tekstiä tämä on ja kuinka se yrittää olla asiantunteva, mutta syystä tai toisesta siinä epäonnistuu ja saattaa saada ihmiset nauramaan.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

03.06.2010 klo 12.34 1 tykkää tästä

Minä en ymmärrä kuinka sitä jaksetaan vääntää vuositolkulla onko jokin arvostelu hyvä vai ei. Miten se voisi edes olla mahdollista että arvostelija olisi jokaisen lukijansa kanssa samoilla linjoilla jokaisesta elokuvasta?? Onko kaikkien suoritus (in whatever) aina täydellinen? Sitä en kyllä itsekään tajua miten pirussa se seikka että arvostelija on ´samaa mieltä´ lukijan kanssa tekisi sinänsä arvostelusta yhtään paremman? Tai vice versa. Ainakin joka kerta vaikuttaa siltä että Peltonen on lisännyt muutaman ajatuksen enemmän kuin elokuva-arvostelijat yleensä.
lainaa
Hani

03.06.2010 klo 13.20

musta on ihan käsittämätöntä, että mies edes viitsii lähteä tätä leffaa katsomaan saatika sitä arvostelemaan!!! Tämä ei ole miehille ja sitä on turha lähteä arvostelemaan jos ei sitä ymmärrä. Kysymyksessä ei ole juoni eikä dialogi, vaan vaatteet, visuaalisuus, kauneus ja hömppä! Ja sitä tässä elokuvassa riittää ja siitä saa nauttia kaikin rinnoin ne jotka omaavat RINNAT (isot tai pienet)! :D
lainaa
Mazena

Rekisteröitynyt 29.10.2007

03.06.2010 klo 13.44 1 tykkää tästä

Hani kirjoitti:
musta on ihan käsittämätöntä, että mies edes viitsii lähteä tätä leffaa katsomaan saatika sitä arvostelemaan!!! Tämä ei ole miehille ja sitä on turha lähteä arvostelemaan jos ei sitä ymmärrä. Kysymyksessä ei ole juoni eikä dialogi, vaan vaatteet, visuaalisuus, kauneus ja hömppä! Ja sitä tässä elokuvassa riittää ja siitä saa nauttia kaikin rinnoin ne jotka omaavat RINNAT (isot tai pienet)! :D


On miehilläkin rinnat...
lainaa
Sisko

03.06.2010 klo 13.50

Hani kirjoitti:
musta on ihan käsittämätöntä, että mies edes viitsii lähteä tätä leffaa katsomaan saatika sitä arvostelemaan!!! Tämä ei ole miehille ja sitä on turha lähteä arvostelemaan jos ei sitä ymmärrä. Kysymyksessä ei ole juoni eikä dialogi, vaan vaatteet, visuaalisuus, kauneus ja hömppä! Ja sitä tässä elokuvassa riittää ja siitä saa nauttia kaikin rinnoin ne jotka omaavat RINNAT (isot tai pienet)! :D


naulan kantaan tyttö! miehet ei tajua näitä juttuja!
lainaa
Lucylla

03.06.2010 klo 14.09

Naisena sanon: Ehkä paras arviointi elokuvasta ikinä! Ihan samalla kannalla kirjoittajan kanssa olen juu. Myöskin olen lukenut saman tyylisen arvoinnin,,, Minkä on yllätys yllätys kirjoittanut nainen ;D
lainaa
Lucylla

03.06.2010 klo 14.14

Pakko myös lisätä: Mikään ei voi olla parempaa viihdettä, ko aikuisten Pissisten seuraaminen televioruudusta! Iik ja ihQ. Valkokankaalle asti ei sen takia tarvi mennä, kun naurut voi toteuttaa omalta kotisohvalta haisten hielle ja istua verkkarit jalassa ;D
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

03.06.2010 klo 15.25 1 tykkää tästä

Joo munkaan mielestä tytöt eivät saa katsoa eikä arvostella muita elokuvia kuin Barbie, Bambi, Barbie Hawaijilla sekä Twilight. Miehet saa katsoa/arvostella vain Uunoja sekä kaikkia muita paitsi tyttöjen elokuvia.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.06.2010 klo 15.00

Hani kirjoitti:
musta on ihan käsittämätöntä, että mies edes viitsii lähteä tätä leffaa katsomaan saatika sitä arvostelemaan!!! Tämä ei ole miehille ja sitä on turha lähteä arvostelemaan jos ei sitä ymmärrä. Kysymyksessä ei ole juoni eikä dialogi, vaan vaatteet, visuaalisuus, kauneus ja hömppä! Ja sitä tässä elokuvassa riittää ja siitä saa nauttia kaikin rinnoin ne jotka omaavat RINNAT (isot tai pienet)! :D
Jotenki naureskelin tossa pari päivää sit et tuleekohan tänne taas joku poraamaan et tällästä leffaa ei saa arvostella kuin kohderyhmään kuuluvat? Nyt voin naureskella uudestaan =D Eihä sitä muuta tuliskaan ku viiden tähden leffoja. Kun elokuvat on yleensä tähdätty kohdeyleisölle joka tykkää niistä.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

04.06.2010 klo 19.38

Hei muuten kävi mielessä, mikä olisi sellainen pätkä joka olisi SELKEÄSTI jollekin kohderyhmälle x ja olisi silti erinomainen? Siis objektiivisesti katsottuna? Erinomaiset elokuvathan ovat tavallaan genrensä yläpuolella. Vai höpisenkö tässä nyt ihan omiani, voi se olla niinkin.
lainaa
IHQD44

04.06.2010 klo 21.04

Bling-bling vitun köyhät.
lainaa
Joohanh

Rekisteröitynyt 13.02.2010

04.06.2010 klo 23.18

Chrisberg kirjoitti:
Hei muuten kävi mielessä, mikä olisi sellainen pätkä joka olisi SELKEÄSTI jollekin kohderyhmälle x ja olisi silti erinomainen? Siis objektiivisesti katsottuna? Erinomaiset elokuvathan ovat tavallaan genrensä yläpuolella. Vai höpisenkö tässä nyt ihan omiani, voi se olla niinkin.


Olet itseasiassa oikeassa, aika pitkältihän kohderyhmäelokuvat (jos tällaista käsitettä ylipäätään on) ovat kriittisesti tarkasteltuna kökköjä, vaikka tietysti säännön vahvistavia poikkeuksia on. En toisaalta väittäisi missään tapauksessa Dark Knightin kaltaisia leffoja kohderyhmää palveliviksi (joka olisi tässä tapauksessa sarjakuvafanit), mutta juurikin nämä Twilightit ja pelkille nuorille miehille suunnatut hölmöilyt kuten Jennifer's Body ynnä muut ovat juurikin sitä itseään.
lainaa
ksh

05.06.2010 klo 17.31 1 tykkää tästä

uskokaa vaan, on olemassa naisia joita ei tän tyylinen leffa kiinnosta pätkääkään. vitunmoista sukupuolista yleistystä näissä kommenteissa. duh :/
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

05.06.2010 klo 18.59

ksh kirjoitti:
uskokaa vaan, on olemassa naisia joita ei tän tyylinen leffa kiinnosta pätkääkään. vitunmoista sukupuolista yleistystä näissä kommenteissa. duh :/
Aika yllätys, voin kuitenkin väittää ettei ole montakaa miestä joka kuuluis kohderyhmään.

Kalevan arvostelu on naisen tekemä ja pitkälti tätä suuntaa. Parasta siinä oli mahtava barbileikki -vertaus.
lainaa
Chrisberg

06.06.2010 klo 16.26 1 tykkää tästä

Huomioikaa myös homomiehet joiden myös pitäisi pitää tästä, samoin kuin Madonnasta ja Adam Lambertista. Sarja on jo päässyt homokulttiasemaan, samoin kuin Madonna. Ei kaikilla homoilla roiku glitterirusetti kaulassa.
lainaa
Mirva

26.06.2010 klo 00.00

Huoh, kyllä on säälittävällä naistenvihaajalla hauskaa. Kaikkea jaksat naisista sepittää, kuin tietäisit kaiken kaikesta. Naisten tekoja vaan tuijottelet, miehistä viis - ovat täydellisiä kuitenkin. Ei arvosteluasi jaksa alkua pidemmälle lukea, kun et pysty keskittymään itse leffaan vaan naisten arvosteluun ja kärjistelyyn. Kyllä varmasti elämä ottaa koville niin, kun ei naisia saa. Ei kannattaisi näyttää sitä arvosteluissasi, alkaa vituttamaan.
Kun ei naisia saa, siitähän se katkeruus miehen alkaa.
Et varmaan tiennyt, mutta naisia on monenlaisia ja jokainen on yksilö. Monia ei kiinnosta tippaakaan nuo leffat ja myös monia kiinnostaa.
Oletkohan vähän tiukkapipo.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

26.06.2010 klo 20.24

On tuolla arvosteluissa montakin elokuvaa joissa (pääosa)naista kehutaan. Luulen että kuulut juuri sellaisiin naisiin jotka tässä ovat tapetilla. Tai siis voin hyvin kuvitella Carrien kumppaneineen terassille drinksu kädessä säksättämässä juuri nuo sanomasi asiat.
lainaa
Fan

01.07.2010 klo 14.04

Mä vähän ihmettelin tota arvostelua. Lukunautinto oli yhtä kiinnostava kuin kasa paskaa. Ei minkään arvonen. Pisti vaan vihaseksi.
Saanko mä kysyä, että onko sulla jotain ongelmia itsesi ja naisten kanssa? Nimittäin arvostelussasi paistaa pienoinen katkeruus. :)
Leffan ei todellakaan tarvitse miellyttää kaikkia, mutta luuletko oikeasti, että ainoat jotka sarjaa/elokuvia katsovat, ovat joko homoja tai miljonäärilissuja? Hahah. Sulla on sitten ajatus vähän hukassa. :P Itse voin sanoa että pidän makkarasta ja oluesta ja lökäreistä ja tisseistä ja autoista - just like mens - mutta silti pidän ko. leffasta ja sarjasta. Pidän korkkareista ja muodista ja juoruamisesta, vaikken siltä näytäkkään. Eikä moni muukaan katsoja, minkä näin olevan katsomas leffaa kun mäki olin. Eli revi siitä, bitch.
Lisäksi.. Huippumuotihan on outoa. Se on, siitä ei voida edes kiistellä. Ja kautta aikainhan Sinkkuelämän painotteena on ollut muoti ja miehet ja juominen/hauskanpito _ystävien_ kanssa. Ja sehän on ollut aina hieman yliampuva, mutta mun mielestä sopivasti. Tää on yltiönaisellinen leffa, yritä olla sujut sen kans. Se ei vain ole ainoastaan tässä leffassa, vaan myös edellisessä ja sarjoissa. Sua henk. koht. varmaan ärsyttää kun elokuvassa Carrie, Samantha, Miranda & Charlotte lähtevät pitämään hauskaa Abu Dhabiin, niin sä istut yksin koneella ja kirjoitat muka-hauskoja ja aika lailla katkeria arvosteluja naisille suunnatusta leffasta. En tarkoita että pitää olla joko nainen tai homo katsoakseen tän leffan - mun poikaystävä tuli mun kans katsomaan ykkösen. Eikä ollut ainut.
Ja se että aliarvioit itse meidät naiset, on vain säälittävää.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

05.07.2010 klo 23.15 1 tykkää tästä

Minua ei kiinnosta lepakon paskan vertaa mitä Peltonen tekee vapaa-aikanaan ja mikä on hänen suhdestatuksensa. Se ei taida kenellekään edes kuulua. Nykyään kun ollaan niin herkkiä loukkaantumaan kaikesta johtaa siihen ettei kohta kukaan sano mitään kunnianloukkaussyytteiden pelosta. Arvostelijalla on oikeus olla mitä mieltä vain ja naiseuttaan pohtivat tyttöset ottavat siitä turhaan nokkiinsa.

Vihaan suuresti kaikkea sitä mikä niputtaa naiset tyhjänpäiväisiksi tuhlaajiksi. Tämä on sovinistin ajatus naisesta. Tämä elokuva vain vahvistaa vanhanaikaista ajatusta naisesta. Vertaa Laitisen kirjoitus ja tämä elokuva http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2010/07/05/pila
lainaa
joo

11.10.2010 klo 17.32

Hienoa, että edes joku arvostelu onnistuu palauttamaan tällaisen roskaleffan sille ansaitsemalleen tasolle. HS:n ja Maikkarin feministikriitikot eivät siihen luonnollisesti pystyneet.

Mietin vain, millaisen arvion telaketjufemakot antaisivat elokuvalle, jossa seikkailisi neljä ronskia, alapäähuumoria viljelevää ja hyvännäköisistä naisista fantasioivaa miestä, jotka matkustaisivat Thaimaahaan seksilomalle siinä sivussa olutta litkien? Voin arvata: nämä miehet olisivat tietysti sikoja, keskenkasvuisia rääpäleitä, sovinisteja, machisteja ja ties mitä muuta rappeutuneen ja patriarkaalisen yhteiskunnan tuotteita, ja koska nämä miehet eivät edes yritä tarinan aikana kehittyä parempaan suuntaan, koko elokuva on vastenmielinen. Niin ja tietysti, sen naiskuva on vääristynyt.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova