Tuorein sisältö

Lucy Was Driving: Lucy Was Driving

J.A. Kaunisto

19.08.2010 klo 22.20 | Luettu: 4701 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lucy Was Driving on esikoisellaan syvällä jenkkisoundin syövereissä. Reipas kitararock tuo bändille respektiä Suomen Paramorena. Jo vuonna 2004 perustettu orkesteri sai aikoinaan nimeä MTV:n Nordic Unsigned -skabassa. Bändille on povattu kansainvälistä nostetta usean eri median taholta. Allekirjoittanut löytää levyltä potentiaalia mutta mitä ihmettä bändi kuvittelee saavuttavansa These Are The Times -tyylisillä MTV-yhteensopivilla kevytpunkkikopioilla? Vastaavia heitetään silmille ison veden takana säkkikaupalla. Haluaako bändi osoittaa, että kyllä täällä Pohjolassakin osataan tuunatut soundit...

One Step Away yrittää kompuroivalla otteella lisätä trendikkyyttää ska-poljennolla - vaatimaton suoritus. Here Within on varsinainen vaaleanpunainen ruikutusautomaatti. Astray, pehmopunkkia ilman asennetta. Generation Next, laiskaa ja mitäänsanomatonta kuin puhelinluettelon ulkoluku. Yllättäen bändi tekee suurimman vaikutuksen albumin loppupuolen siivuilla. Talk To Me on rehellisen suoraviivainen MTV-huudatus mutta sovitukseen on löydetty muutama hauska yksityiskohta. About Time sijoittuu purkkapunkin kevyempään laitaan mutta siivussa on mukavan alakuloinen perusviritys ja kertsi toimii. Out Of Reach on kuin eri albumilta, Queen-henkisesti paisuteltu fiilistely lainaa tunnelmia My Chemical Romancen suunnalta.

Lucy Was Driving pelaa kovin tutuilla korteilla. Soundia on säädetty turhan sisäsiistiksi ja paikoin alkaa epäillä bändin aitoa innostusta omaa materiaaliaan kohtaan. Terävämpää asennetta kaipaisi vähän jokaisella osa-alueella. Sievistely seis ja reilummin tunnetta peliin - varovaisella asenteella ei elä muuta kuin vanhaksi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Killers... The Karate Kid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova