Tuorein sisältö

Rockstarin Beaterator kelpasi koulun opetusvälineeksi

23.11.2009 klo 17.01 | Luettu: 4570 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Rockstarin rytmiohjelma Beaterator yhdessä Sonyn PSP:n kanssa kelpasivat New Yorkissa lukion musiikintuntien opetusvälineeksi, kertoo Kotaku. Taskukokoiseksi studioksi Beateratoria ylistävä koulun opinto-ohjaaja kertoo pelin tarjoavan oppilaille perustiedot musiikin teoriasta aivan uudessa muodossa.

Teknologiamaana tunnetun Suomen kouluissakin musiikin alkeita voitaisiin varmasti opettaa kulahtaneiden marakassien ja tamburiinien ohella Beateratorilla tai vaikka V2.fi:ssäkin testatulla Korgin DS-10-syntetisaattorilla.


V2.fi | Matti Lintula
< Sotapeliin uppoutunu... Lilliputtien valtaku... >

Keskustelut (2 viestiä)

KOi

23.11.2009 klo 20.13

Ehkä ennemmin opettaisin itse tuolla Kogin syntikalla kuin Plagioijan plagiattibiiteillä. Eikä suomi nyt oo mitenkään teknologiamaa. Ei täällä oo ees elektronisia vessanpöntöjä ja muutenki tekniikka on alkukantasta verrattuna japaniin. ;)
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

23.11.2009 klo 22.01

Minusta on huvittavaa miten Timbaland on saanut kovan plagioijan maineen yhden(?) mokan takia, kun samalla taas joku Flo Rida tehtailee hittejä muiden vanhoista hiteistä minimaalisin eroin. Tosin Flo Ridalla on luvat kunnossa, mutta musikillisesti hän on mennyt vielä enemmän siitä missä aita on matalin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova