Tuorein sisältö

Ultima Onlinen konkarit palkitaan

27.09.2007 klo 11.39 | Luettu: 2682 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Artsin ylläpitämä Ultima Online juhlii kymmenettä elinvuottaan. Nyt EA houkuttelee vanhoja pelaajia takaisin Britanniaan, tarjoamalla näille uuden Kingdom Reborn -laajennuksen ilmaiseksi. Konkarit saavat myös ilmaista peliaikaa lokakuun 9. päivään asti, joka riittänee vanhojen muistojen verestämiseen.

EA järjestää myös lukuisia pelinsisäisiä tapahtumia juhlan kunniaksi. Järjestetyistä hirviöjahdeista voi voittaa itselleen tavaraa, kuten Ankh-riipuksen, Ultima Online -patsaan tai Britannian kartan. Ultima Online ei ole ensimmäinen 10 vuotta täyttänyt massiiviroolipeli. Vuoden Ultimaa aiemmin julkaistu 3DO Studiosin Meridian 59 sai kunnian olla ensimmäinen kaksilukuiseen ikään ehtinyt MMORPG.

Ultima-harrastaja Stephen Emond on kirjoittanut vastikään kirjan Ultima: The Ultimate Collector's Guide. Kirjaa ei ole vielä julkaistu ja vasta kolme koekappaletta on painettu. Yksi näistä on lahjoitettu Ultiman luojalle Richard ”Lord British” Garriottille ja yksi myytiin Austin Game Developers Conferencen varainkeruuhuutokaupassa. Teos on kuitenkin julkaisuvalmis ja ilmestynee Yhdysvalloissa lähiaikoina.

Lähteet: Slashdot, GameSetWatch

Ultima Online: Kingdom Reborn

V2.fi | Matti Lintula
< Kane & Lynch saapuu ... Sam & Max jatkaa toi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova