Tuorein sisältö

EA tiedottaa: FIFA, NFS, Awakening

16.03.2010 klo 22.00 | Luettu: 5990 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Uutistoimittajan viettäessä internetvapaata iltaa, on EA muistanut toimituksen postilaatikkoa kolmella tiedotteella.

Tanskan Mathias Funder edustaa Pohjoismaita FIFA Interactive World Cupissa

Electronic Arts järjesti viime viikonloppuna FIFA Interactive World Cupin Pohjoismaiden karsintaturnauksen Kööpenhaminassa, Tanskassa.Suomesta turnaukseen osallistui kaksi pelaajaa. Tanskan Mathias Funder voitti Ruotsin Ulf Ekrothin tiukassa loppuottelussa 6-2 ja sai samalla jatkopaikan kansainväliseen FIFA Interactive World Cup Grand Final 2010 -tapahtumaan. Maailmanmestaruuden lisäksi tarjolla on myös huikea 20 000 dollarin rahapalkinto.

EA:n Need for Speed Worldin betatesti alkaa

Electronic Artsin studio Black Box on ilmoittanut massiivisen netissä pelattavan Need for Speed World -ajotoimintapelin suljetun betatestin alkaneen. Seuraavien kuukausien aikana tuhannet pc-pelaajat ympäri maailman saavat tilaisuuden tutustua peliin ilmoittautumalla testaajaksi osoitteessa world.needforspeed.com. Testipaikkoja on rajoitetusti. Need for Speed World julkaistaan tänä kesänä pc:lle.

EA:n Dragon Age: Origins - Awakening myyntiin tällä viikolla

Electronic Artsiin kuuluva BioWare on ilmoittanut Dragon Age: Origins - Awakening -laajennuksen pompsahtavan kauppoihin 18. maaliskuuta kautta maan. Pelilaajennus ilmestyy samaan aikaan ladattavaksi myös Xbox LIVE- ja PlayStation Network (PSN)
-verkkopalveluihin. Dragon Age: Origins - Awakeningin tapahtumat jatkuvat viime vuoden parhaan roolipelin, mestarillisen Dragon Age: Originsin, lopusta.

”Awakening-laajennus johdattaa pelaajat vielä syvemmälle kohtaamaan entistä monimutkaisempia moraalisia valintoja Grey Warden -järjestön johtajana. Pelaajan on myös kohdattava valintojensa seuraukset ja niistä koituvat velvollisuudet.”


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kopiosuojaukseen tus... Tässä ovat Finnish G... >

Keskustelut (3 viestiä)

Aaponator

Rekisteröitynyt 01.11.2007

16.03.2010 klo 22.06

"tiukassa loppuottelussa 6-2"
lainaa
medium

Rekisteröitynyt 16.06.2008

17.03.2010 klo 02.01

awakening oli erinomainen lisäosa, mielummin oikeita expansioneita kuin jatko-osia joita pitää venata vuosikaupalla.
lainaa
Kneecap

Rekisteröitynyt 16.07.2009

17.03.2010 klo 21.30

Oli erinomainen? Eikös se julkaista vasta huomenna suomessa? Toivottavasti bioware on korjannut sen surullisenkuuluisan 1.03-pätsin, joka rikkoo enemmän ku korjaa...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova