Tuorein sisältö

Kotimainen verkkopeli orastaville muusikoille

31.03.2010 klo 16.00 | Luettu: 5189 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomalainen SongHi Entertainment julkaisee SongHi-musiikintekopelin keväällä 2010. SongHi on sosiaalinen verkkopeli, jossa voi tehdä musiikkia tai fanittaa muiden tekemiä biisejä. SongHi:n studio-demoa on mahdollista käydä kokeilemassa jo nyt osoitteessa www.songhi.com.

Musiikin luominen pelissä tapahtuu klikkailemalla korvakuulolta. Käyttäjä voi luoda täysin omia riffejä ja rumpukomppeja tai käyttää SongHin valmiita biisipohjia.

”Pelimäisyys tekee musiikin luomisesta todella helppoa ja hauskaa. Voit pelaamalla nostaa suunnittelemasi pelihahmon virtuaalitähdeksi, kerätä faneja ja haastaa kavereita kilpailuihin. Onnistuessasi voit nousta SongHi:n palvotuimmaksi staraksi”, markkinointijohtaja Veli Palevaara Songhi Entertainmentilta kehaisee.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Alan Wake vieraili t... Natalin aivot löytyi... >

Keskustelut (5 viestiä)

crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

31.03.2010 klo 16.15

Ihan hyvä idea, ainakin pikaisesti pohdiskeltuna. Toivottavasti toteutus on kans hyvä :)
lainaa
ToivotaanParasta

31.03.2010 klo 16.23

Musiikin luonti ainakaan demossa ei ollut mitään huippua luokkaa samplejen suhteen, jos verrataan vaikka FL Studio kahdeksannessa toimiviin VST-Instrumentteihin, joita tähän "musapeliin" saa tuskin liitettyä. Eipä siinä. Kivahan se on että tällaisiakin tehdään. Saattaa hyvinkin innostaa ihmisiä hankkimaan ihan kunnon softan, jolla tehdä vieläkin parempaa(Ainakin äänenlaadullisesti) musaa.
lainaa
ToivotaanParasta

31.03.2010 klo 16.29

Lisäyksenä vielä: Tämähän siis on periaatteessa samanlainen kuin Danje Ejayt(Uutisen tekstistä päätellen tyypeillä ei ole tarkoitusta tehdä mitään vakavasti otettavaa musasoftaa liitettynä peliin). Teet kaiken valmiita pohjia käyttäen, joten ei ole mahdollisuutta hirveämmin olla LUOVA.

Olisi hienoa jos joku tekisi konsoleille softan, jolla ihan OIKEASTI voi tehdä sitä omaa musaa, eikä vain "leikkiä" tekevänsä.
lainaa
Antti

31.03.2010 klo 16.52

Tuossa demossa ei muuten käytetä valmiita pohjia tai luuppeja niinku Ejayssa, vaan sinne pitää kirjottaa nuotteja nuotti nuotilta ihan itse. Skaalat systeemi antaa valmiiksi mutta niitä voi muuttaa.
lainaa
Mazena

Rekisteröitynyt 29.10.2007

31.03.2010 klo 19.48

Oi niitä aikoja kun se ensimmäinen Dance Ejay ilmestyi kauppoihin... :)

Ja btw, tuo puhuja tuossa englanniksi puhutussa esittelypätkässä taisi olla suomalainen. Aikas kova korostus - ei niin, että itsekään puhun täydellistä englantia, mutta kuitenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova