Tuorein sisältö

BBC paljasti ilmaiset Dr Who -pelit

09.04.2010 klo 17.00 | Luettu: 2503 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Dr Who -scifi-sarjan fanit ovat jo pitkään odotelleet Tohtorin seikkailuihin liittyviä pelejä ja niistä on huhuttukin. Nyt BBC on paljastanut, mistä on kyse, eikä se välttämättä ole sitä, mitä odotettiin - muttei välttämättä aivan huonokaan asia. BBC:n lehdistötiedotteen mukaan pelit sijoittuvat sarjan uusimpaan kauteen ja ovat kuin neljä interaktiivista lisäjaksoa siihen.

Doctor Who: The Adventure Games -pelejä voi pelata sekä PC:llä että Macilla ja niiden tekemisestä huolehtivat alan ammattilaiset eli Sumo Digital ja klassisten point-and-click -seikkailujen isä Charles Cecil (Broken Sword, Beneath a Steel Sky). Käsikirjoittajana toimivat Phil Ford sekä Torchwoodiakin kynäillyt James Moran. Musiikit säveltää tv-sarjaankin ne tehnyt Murray Gold. Juuri alkaneen uuden kauden pääpariskunta Matt Smith ja Karen Gillan ovat tietenkin mukana.

"Docto Who: The Adventure Games tarjoaa Tohtorin faneille ainutlaatuisen tilaisuuden mennä hänen maailmaansa, kohdata hänen haasteensa ja vihollisensa. Pelit sijoittuvat Dr Who:n universumiin, mutta voimme viedä pelaajat myös paikkoihin, joiden toteuttaminen ei olisi mahdollista tv-sarjassa", kertovat asianosaiset.

Ensimmäinen peli tulee ladattavaksi BBC:n Dr Who -sivuille kesäkuussa.
Mainitsinko, että mukana on Karen Gillan?





V2.fi | Manu Pärssinen
< Gears of War 3:ssa l... Uusimmat Pokemonit o... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

09.04.2010 klo 18.03

"Doctor Who: The Adventure Games -pelejä voi pelata sekä PC:llä että Macilla ja niiden tekemisestä huolehtivat alan ammattilaiset eli Sumo Digital ja klassisten point-and-click -seikkailujen isä Charles Cecil (Broken Sword, Beneath a Steel Sky)."

Point & Click + Doctor Who = Tälläistä sitä toivottiinkin. Aamen :)

Tardiksen myötä avautuukin lähes loputtomien ideoiden ovi myös pelien kohdalla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova