Tuorein sisältö

Rockstar ei naura Simpsoneille

04.10.2007 klo 23.28 | Luettu: 5242 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Computer & Videogames kertoo, että kaikki pelijulkaisijat eivät pidä The Simpsons Gamen irvailua kuuluisille pelisarjoille kovinkaan hauskana.

"Minulla oli sellainen mielikuva, että jos teet jostain parodiaa, se on merkki kunnioituksesta. Jos pilailemme Grand Theft Auton kustannuksella, ei se haittaa GTA:n myyntiä... Mutta kyllä, vastareaktioita on tullut ja olemme joutuneet poistamaan pelistä osia...", kertoi pelin pääsuunnittelija Greg Rizzer EA:lta.

Leipzigin pelimessuilla juliste 'Grand Theft Scratchy' -tasosta oli pyydetty poistamaan seinältä. Rizzer epäilee syypääksi enemmänkin Rockstarin lakimiesosastoa kuin pelintekijöitä.

Harmonix sen sijaan on ottanut pelin 'Sitar Hero' -parodian kunnia-asiana. Heille lähetettiin 20 kappaletta julistetta, jossa Simpsoneiden Apu soittaa 60-näppäimistä sitar-ohjainta 'Pour Some Curry On Me' -kappaleen tahtiin. Harmonix oli asiasta innoissaan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Halo 3:n ensimmäinen... Valve maksaa velkans... >

Keskustelut (2 viestiä)

Coledash

Rekisteröitynyt 20.08.2007

05.10.2007 klo 09.03

"Leipzigin pelimessuilla 'Grand Theft Scratchy' -tasosta oli pyydetty poistamaan seinältä. Rizzer epäilee syypääksi enemmänkin Rockstarin lakimiesosastoa kuin pelintekijöitä."

Mitä sieltä oli pyydetty poistamaan seinältä?
lainaa
Röyh

05.10.2007 klo 10.09

"At this year's Games Convention in Leipzig, someone took offence at a poster for 'Grand Theft Scratchy', one of the levels in the game, and asked that it be taken down. "

Juliste oli pyydetty poistamaan. Herkkänahkaisia ovat, perhanat.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova